Yapay Zekanın Hazırladığı Program Nasıl?

ege1881

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,317
Hangi görselde ki program iyi?

Ekler

• ChatGPT Image 16 May 2026 18_44_08 (1).webp
    ChatGPT Image 16 May 2026 18_44_08 (1).webp
    180.7 KB · Hit: 60
  • ChatGPT Image 16 May 2026 18_44_08 (2).webp
    ChatGPT Image 16 May 2026 18_44_08 (2).webp
    214.1 KB · Hit: 58
Her gün her kas grubundan bir hareket yapmayı ilk defa gördüm hocan da şaşırır muhtemelen
Yeni başlayanlara böyle yapılmasını öneriyorlar genelde sonradan bizim normal split programlara geçiriyorlar, spora ilk gittiğimden beri push, pull ,leg day olarak yapıyorum pek de fark etmiyor bence full body vs split program

Set sayıları fazla. Max ağırlık deneyerek 2-3 set olacak şekilde yapmanı tavsiye ederim. 3 setten fazla yapabiliyorsan ağırlığı arttır..dinlenme süreni 2dk gibi tutabilirsin.

Yeni başlayanlara böyle yapılmasını öneriyorlar genelde sonradan bizim normal split programlara geçiriyorlar, spora ilk gittiğimden beri push, pull ,leg day olarak yapıyorum pek de fark etmiyor bence full body vs split program
Set sayıları fazla. Max ağırlık deneyerek 2-3 set olacak şekilde yapmanı tavsiye ederim. 3 setten fazla yapabiliyorsan ağırlığı arttır..dinlenme süreni 2dk gibi tutabilirsin.
Bu programla başlanabilir mi yani?

Bak spor salonuna falan gitmiyom yanlis biliyor oalbilrim ama Bu Yapay zeka galbia seni ''Arnold Schwarzenegger'' sanmis

Yani Seni 1 Ayda ''Henry Cavill veya Sylvester Stallone mu yap dedin ?

Bak spor salonuna falan gitmiyom yanlis biliyor oalbilrim ama Bu Yapay zeka galbia seni ''Arnold Schwarzenegger'' sanmis

Yani Seni 1 Ayda ''Henry Cavill veya Sylvester Stallone mu yap dedin ?
yok ya 3 aya yay dedim

yani çok ağırlık kaldırmıcaz o yüzden ideal bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,467
Üyeler
195,635
Son üye
Emirhanyllmz
Geri