Maşallah aslan yapay zekam tek günde Henry Cavill yapacak seniHangi görselde ki program iyi?
ÖrneğinNası yani her gün tek kas grubu mu çalışssın?
Her gün her kas grubundan bir hareket yapmayı ilk defa gördüm hocan da şaşırır muhtemelenİlla ki Spor hocasından da program isteyeceğim teşekkürler
Yeni başlayanlara böyle yapılmasını öneriyorlar genelde sonradan bizim normal split programlara geçiriyorlar, spora ilk gittiğimden beri push, pull ,leg day olarak yapıyorum pek de fark etmiyor bence full body vs split programHer gün her kas grubundan bir hareket yapmayı ilk defa gördüm hocan da şaşırır muhtemelen
Yeni başlayanlara böyle yapılmasını öneriyorlar genelde sonradan bizim normal split programlara geçiriyorlar, spora ilk gittiğimden beri push, pull ,leg day olarak yapıyorum pek de fark etmiyor bence full body vs split program
Bu programla başlanabilir mi yani?Set sayıları fazla. Max ağırlık deneyerek 2-3 set olacak şekilde yapmanı tavsiye ederim. 3 setten fazla yapabiliyorsan ağırlığı arttır..dinlenme süreni 2dk gibi tutabilirsin.
yok ya 3 aya yay dedimBak spor salonuna falan gitmiyom yanlis biliyor oalbilrim ama Bu Yapay zeka galbia seni ''Arnold Schwarzenegger'' sanmis
Yani Seni 1 Ayda ''Henry Cavill veya Sylvester Stallone mu yap dedin ?