❌İndirim Bitti! Asus Rog Strıx Z890-A Gamıng Wıfı 9066mhz Oc Wifi 7🔥🔥🔥 13.999

Acınası fikirlerini kendine sakla, bir şey bilmeden de biliyormuş gibi davranma. Sen bahçede çamurla oynarken biz AGP sistemlerle uğraşıyorduk.
Belli oluyor bilgilerin de mağaradan çıkma fi tarihten kalma, bir şeyden anladığın yok. AGP dediği de eski veri yolu standartı günümüz hdmı'ı bir de matah bir şey gibi yazmış güldürdü :kekw: En çok sen biliyorsun paşam.

Hocam şu anki senaryoyu yorumlamalıyız. Adam anakartı aldım diyor. Bu anakart da 270kyı takacak mecburen. Cepten çıkan 31k TL oldu. Bende 31k Tlyi bu kombinasyona vereceğine 9800x3d'li bi kombinasyona vermelisin diyorum. Ek olarak fiyat performans demek ucuz olması anlamına gelmez. 4090 da fiyat performans olarak inanılmaz bir karttı mesela. 9800x3d 7800x3dden daha fiyat performans bir ürün.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun oynayacağım diyen adamın bu anakartı ne yapacağını tartışıyoruz valla gayet güzel bi tartışma konusu
o zaman iptal edip amd topluyorum :D

ürün 14999 yazıyor zam mı geldi ?

Hocam şu anki senaryoyu yorumlamalıyız. Adam anakartı aldım diyor. Bu anakart da 270kyı takacak mecburen. Cepten çıkan 31k TL oldu. Bende 31k Tlyi bu kombinasyona vereceğine 9800x3d'li bi kombinasyona vermelisin diyorum. Ek olarak fiyat performans demek ucuz olması anlamına gelmez. 4090 da fiyat performans olarak inanılmaz bir karttı mesela. 9800x3d 7800x3dden daha fiyat performans bir ürün.

Oyun oynayacağım diyen adamın bu anakartı ne yapacağını tartışıyoruz valla gayet güzel bi tartışma konusu
Oyun oynayan adama 270k plus gayet de yeter siz neyi uzatiyorsunuz ki. Oyun anlamında 9700x gücünde bir işlemci 270k plus. Ayrıca bu bilgisayarlar ile sadece oyun oynanmıyor haberiniz olsun.

bunlar sonradan kazanım hocam ürün fiyatı 14999 net para iadeside değil.

Oyun oynayan adama 270k plus gayet de yeter siz neyi uzatiyorsunuz ki. 9700x gücünde bir işlemci 270k plus oyun anlamında. Ayrıca bu bilgisayarlar ile sadece oyun oynanmıyor haberiniz olsun.
Adam oyun oynayacağım diyor, insanların kullanım senaryosuna karışmayalım bence. İşine göre olanlar için zaten çok iyi bi fırsat.

Adam oyun oynayacağım diyor, insanların kullanım senaryosuna karışmayalım bence. İşine göre olanlar için zaten çok iyi bi fırsat.
Tamam oyun oynayacağım diyen adama 270k plus gayet yeter ben de onu diyorum. Bunun anlasilmayacak tarafi yok. 9700x gücünde bu işlemci oyunlarda.

o zaman iptal edip amd topluyorum :D
Bence sizin için daha hayırlı olur. Eğer spesifik olarak işte şu kadar usb girişi olsun, şu kadar m2 portu olsun gibi istekleriniz yoksa anakart seçme konusunda çok takılmayın. Anakartın işi haberleşme, çoğu anakartla da bunu hayli hayli sağlıyorsunuz.

Tamam oyun oynayacağım diyen adama 270k plus gayet yeter ben de onu diyorum. Bunun anlasilmayacak tarafi yok.
Oyun oynayacağım diyen adamın 31k vereceği senaryoya göre eleştrip daha iyi oyun oynayabileceği 9800x3d işlemcisini öneriyoruz bizde. Cebinden çıkan fiyata göre alacağı değerlendirmenin kıyası. 7500F'le de oyun oynarsın ona bakarsan. Olay 270k ile oyun oynanmaz değil, 9800x3d ile çok daha iyi oynanır.

Abi çok iyiymiş ya. Elim ayağım titredi. Alıp şunu zevkine 270K plus sistem toplayasım geldi oyyyy.

Belli oluyor bilgilerin de mağaradan çıkma fi tarihten kalma, bir şeyden anladığın yok. AGP dediği de eski veri yolu standartı günümüz hdmı'ı bir de matah bir şey gibi yazmış güldürdü :kekw: En çok sen biliyorsun paşam.
AGP, HDMI ne alaka? Yemin ediyorum gerçekten sırf muhalefet olmak için bilmeden bir şey yazmak içini acıtmıyor mu? İlk mesajımda ne bahsetmek istediğimi bile anlamadan alıntı yapıp saçma yorum yapmalar, cevap verince kendinden geçip sürekli sataşmaya devam etmeler. Bende izliyorum ama nicki ve avatarı anime, hayatının odağını sanal karaterler yapan birini ciddiye almak istemiyorum daha fazla yazma.

Bence sizin için daha hayırlı olur. Eğer spesifik olarak işte şu kadar usb girişi olsun, şu kadar m2 portu olsun gibi istekleriniz yoksa anakart seçme konusunda çok takılmayın. Anakartın işi haberleşme, çoğu anakartla da bunu hayli hayli sağlıyorsunuz.

Oyun oynayacağım diyen adamın 31k vereceği senaryoya göre eleştrip daha iyi oyun oynayabileceği 9800x3d işlemcisini öneriyoruz bizde. Cebinden çıkan fiyata göre alacağı değerlendirmenin kıyası. 7500F'le de oyun oynarsın ona bakarsan. Olay 270k ile oyun oynanmaz değil, 9800x3d ile çok daha iyi oynanır.
Adam 5070 takacam demiş. 270k plus yeter 5070 ekran kartına her senaryoda.

Gamesplanet kodunu ve cashback iadesini dusersek 26 bin liraya geliyor islemci ve anakart kombosu. Amd tarafinda bu kalite icin minimum 37-38k vermeniz lazim. B850 anakart ile kombo yapinca ayni olmuyor maalesef, Rog x870 anakart koyacaksiniz komboya.Bence intel tarafi hala dusunulebilir bu senoryada.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,778
Üyeler
197,042
Son üye
İlimliHoca
Geri