🔥İndirim Leaven K780 Klavye 677,91 Tl

Reaksiyon skoru
76
final150 kodunu kullanın. Kalitesini bilmiyorum hotswap olduğu icin attım.
Kod çoğu kategoride gecerli

Blue switch

Son düzenleme:
BEdava

Bende bi tane e-yooso var bu da hotswap buna switch + keycaps almaktansa yeni klavye almak daha mantikli gibi geliyor ozellikle konuda ki gibi ucuz ne diyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mavi swithc de secilebiliyor bu arada iyi midir bilmem

final150 kodunu kullanın. Kalitesini bilmiyorum hotswap olduğu icin attım.
Kod çoğu kategoride gecerli
ödemeye geçtiğimde tükendi lanet olsun

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: ssh4
Bende bi tane e-yooso var bu da hotswap buna switch + keycaps almaktansa yeni klavye almak daha mantikli gibi geliyor ozellikle konuda ki gibi ucuz ne diyorsunuz?

Mavi switchi şöyle anlatayım. Hayatında sadece bir renk switch kullanacaksan mavi alırsın. Bir kere mavi aldıktan ve deneyimledikten sonra da sessiz olan bi switche geçiş yaparsın :d

Bende de E-yooso var switch neyim almayın temu dan switch aldım 2 ayda bozuldu 6 7 tuşu geri orjinal switchlerine döndüm.
Switch alacaksanız kaliteli birsey almanız lazim onlar da 3 klavye parası...

Bu şekilde klavye almak çok daha mantıklı olacaktir.

Mavi switchi şöyle anlatayım. Hayatında sadece bir renk switch kullanacaksan mavi alırsın. Bir kere mavi aldıktan ve deneyimledikten sonra da sessiz olan bi switche geçiş yaparsın :d
simdi baktim ben ne kullaniyorum diye kirmiziymis xd mavi hap mi kirmizi hap mi? xD

• Beğen
Reaksiyonlar: kevx
kod tükendi sanırım. switchleri ve keycaps'leri için satın alacaktım.

Eyvallah. Oyun için klavye kullanan biri değilim(gamepad ile oynuyorum) ama heves etmiştim. Ucuzundan kapatıyım böyle😀.

bende aynı durumu yaşadım çok hevesle mavi switch aldım ama belli bir noktadan sonra kaldırdım bir köşeye attım çok kafa ağrıtıyor kesinlikle red alın

e yooso da bir de sleeve soket vardır kesin, o soketlere switch uydurmak zulüm oluyor. Her switch uymuyor. Yeni klavye alman çok daha mantıklı olur.

Bende de E-yooso var switch neyim almayın temu dan switch aldım 2 ayda bozuldu 6 7 tuşu geri orjinal switchlerine döndüm.
Switch alacaksanız kaliteli birsey almanız lazim onlar da 3 klavye parası...

Bu şekilde klavye almak çok daha mantıklı olacaktir.
ben 60 tl ye 50 tane aldım E-yooso klavye için 1 tanesi bozulmuştu değiştirdim 2 yıldır kullanıyorum hala calısıyor

e yooso da bir de sleeve soket vardır kesin, o soketlere switch uydurmak zulüm oluyor. Her switch uymuyor. Yeni klavye alman çok daha mantıklı olur.
hic bilgim yok hocam zamaninda yine forumda konusu acilmisti alibabadan almistik 300-400 TL'ye, bi ara baktim keycaps + switch isine pahali geldi.
ben 60 tl ye 50 tane aldım E-yooso klavye için 1 tanesi bozulmuştu değiştirdim 2 yıldır kullanıyorum hala calısıyor
link var mi hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,769
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri