🔥İndirim Raijintek Cratos 850w 80+ Gold Full Moduler Güç Kaynağı 5499 Tl

İç beleşen farkı , fan farkı ki burası önemli enermax rev iii çıtır sesli bir psu. Her ikisi de sorunsuz kullanırsın her türlü pc de kullanırsın orada sıkıntı yok tamamen beklenti olayı.
Benim sistem mesela oyunda falan 400 w çekiyor bu psu 1000 lik ya zaten hiç zorlanmayacak fan çalıştırmaz gibi düşündüm sistem öyle mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani bu ses gürültü olayı pek etkileme gibi düşündüm

Lian Li Edge1000 Siyah 1000W 80+ Gold ATX hocam şu nasıl güç çıkışları bir değişik pro bir model midir acaba nzxt ye göre 500tl fazla verilir mi
filtreleme kapasitorleri kötüydü diye biliyorum o lian linin. NZXT derken Gold Core dan bahsediyorsan o da kırpılmış gold modeli.

Benim sistem mesela oyunda falan 400 w çekiyor bu psu 1000 lik ya zaten hiç zorlanmayacak fan çalıştırmaz gibi düşündüm sistem öyle mi

Yok öyle bir şey fan yine çalışacak sadece biraz daha geç.

filtreleme kapasitorleri kötüydü diye biliyorum o lian linin. NZXT derken Gold Core dan bahsediyorsan o da kırpılmış gold modeli.
Valla hocam benim psu markasız bişey 4 yıldır kullanıyom şükür patlamadı bu markaların bence hepsi belli bir kalitenin üstündedir detaylarını pek bilmiyorum o yüzden tek isteğim sessiz olması

Fan açar ama yüke girmeyeceği için sessiz çalışır evet. 400w çekiyorsa sessiz çalışır evet.

Valla hocam benim psu markasız bişey 4 yıldır kullanıyom şükür patlamadı bu markaların bence hepsi belli bir kalitenin üstündedir detaylarını pek bilmiyorum o yüzden tek isteğim sessiz olması
Teknoloji şans işi

AMZN 500 kodu dün aktifti bugün bitmiş bekleyimde alayım bu psuyu o zaman 850 lik olanı 1000 lik enermaxta taksit yok 6000 e geliyor

Geri