Iradeluck2
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 32000
Ev için televizyon bakıyoruz. Televizyon özellikleri hakkında pek bilgim yok. Önerilerinizi bekliyorum... Teşekkürler.
Hocam İffalcon 50u95a giriş seviyesi QD-Mini Led Tv si dir, 144 hz, Tcl c6k ile ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktadır. 32 k ya Amzonda satılıyordu. Özellikleri iyi Tv dir, bakabilirsiniz...Ev için televizyon bakıyoruz. Televizyon özellikleri hakkında pek bilgim yok. Önerilerinizi bekliyorum... Teşekkürler.
hocam bizim ailedekilere gösterdim senin önerdiğini ancak genel olarak bende dahil olmak üzere televizyondan çok anlamadığımız için senin önerdiğin televizyonun iyi olan yönleri nelerdir biraz açıklayabilir misin? Bizimkiler inç değeri yüksek olsun yeter kafasındalar birazHocam İffalcon 50u95a giriş seviyesi QD-Mini Led Tv si dir, 144 hz, Tcl c6k ile ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktadır. 32 k ya Amzonda satılıyordu. Özellikleri iyi Tv dir, bakabilirsiniz...
iFFALCON U95A 4K 144Hz QD-Mini LEDhocam bizim ailedekilere gösterdim senin önerdiğini ancak genel olarak bende dahil olmak üzere televizyondan çok anlamadığımız için senin önerdiğin televizyonun iyi olan yönleri nelerdir biraz açıklayabilir misin? Bizimkiler inç değeri yüksek olsun yeter kafasındalar biraz![]()
hocam yorumun için teşekkürler. Ancak kesin olarak 60 - 65 inç dışı almak istemiyorlar. Acaba 60 - 65 inç için önerebileceğin fiyat olarak uygun televizyon var mıdır? Bütçe olarak yine 30k - 35k.iFFALCON U95A 4K 144Hz QD-Mini LED
50 " 180 yerel karartma
Yüksek HDR Parlaklık 1000 nits
144Hz Doğal Yenileme Hızı
1920x1080 @ 240Hz
3840x2160p @ 144Hz
HVA panel
AiPQ Pro İşlemci
MediaTek Pentonic 700 (MT9653)
2.0 Ses sistemi 2*15W=30 wat
Dolby Audio, Dolby Atmos
DTS:X, DTS Virtual X
QD-Mini LED
Çift yönlü 23 bit hassas kontrol teknolojisi,
Tüm alan kapsayıcı halo kontrol teknolojisi
Geçici Tepki
İşlemci : A73*4
Renk Gamı : 93% DCI-P3
Yenileme Hızı : VRR(48-144 Hz)
MEMC : 120Hz
HDR Formatları : Dolby Vision IQ, Dolby Vision, HDR 10+, HDR10, HLG
IMAX Enhanced 、AMD Freesync Premium Pro
Oyun Modu (Game Master)
Miracast (Kablosuz Ekran)
Hızlı Ayarlar
BT 5.4 , WiFi 5
HDMI2.1*4, eARC&ARC, USB3.0*1
Google TV
Eller Serbest Sesli Kontrol
Dahili Google Asistan
Bu özelliklerde bu fiyata satılan piyasada baska QD-Mini led Tv si yok hocam...
Bimde satilan 65" Tcl Tv ye bu bakin hocam, daha özelliklidir. Fiyatı da uygundur.hocam yorumun için teşekkürler. Ancak kesin olarak 60 - 65 inç dışı almak istemiyorlar. Acaba 60 - 65 inç için önerebileceğin fiyat olarak uygun televizyon var mıdır? Bütçe olarak yine 30k - 35k.
Şu anda almayı düşündükleri televizyon A101'e gelen onvo televizyonlardan birisi. Daha ucuz olduğu için...