nsavascik
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Reis sözde yasak olmayan ama yasaktan beter olan oyun yasağının uygulanmasını bekle.Öyle deme kart almam lazım artık fiyatlar çok fuhuş
Reis sözde yasak olmayan ama yasaktan beter olan oyun yasağının uygulanmasını bekle.Öyle deme kart almam lazım artık fiyatlar çok fuhuş
Ne diyon dayı yasak elma ilişki bağları gibi sözler söyleme anlamıyozReis sözde yasak olmayan ama yasaktan beter olan oyun yasağının uygulanmasını bekle.
Lütfen ilk önce Türkçeyi düzgün kullan. Anlamıyoz diye bir kelime bulunmamaktadır. "Anlamıyoruz" kelimenin doğrusudur. Hakaret eder gibi bir dil kullanmışsınız bir de. Sadece hakarete yakın amaçlı cevaplar yazmanızın kimseye faydası yoktur ve sohbet kirliliğine sebep olmaktadır. Burada savunduğunuz bir fikir ya da dayandığınız herhangi bir dayanağınız da bulunmamaktadır. Kısacası, bir fikri savunmak yerine sadece kelimeleri israf ederek kurduğunuz bu cümleler, forumun bilgi paylaşım kalitesine herhangi bir katkı sunmamaktadır. Bu durumda vaktimi daha verimli tartışmalara ayırmak adına konuyu burada kapatıyorum.Ne diyon dayı yasak elma ilişki bağları gibi sözler söyleme anlamıyoz
Almayın düşsün daha fazla3-5 taksidi var yine ama biraz daha almazsak bence bunlar 18-17leri görücekXFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING DUAL OC 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING DUAL OC 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Baya çabuk tükenmiş valla bizde anlayamadıkindirim bittimi 29k gözüküyor
17 civarına iner mi sence herhangi bi 9060xt 16gb çünkü bu aralar sık sım 19.999 goruyorum almıyorum ama bekliyorum16-17 binlik kart idi bu. Bu fiyatlar indirim filan değil, bindirim.
en pahalı 5060 ile en ucuz 5060 arasında %1 gibi devasa olmayan bir fark göz önüne alındığında en ucuzu hangisiyse onu almanı önerebilirim. Hatta 5000 serisi daha yeni bir seri olduğu için 2.elden bile bakabilirsin ucuza denk gelirse acıma ver siparişi geç deri
Ben olsam almam. İkinci el 4070 veya 4060 ti 16 GB kovalarım bunun yerine17 civarına iner mi sence herhangi bi 9060xt 16gb çünkü bu aralar sık sım 19.999 goruyorum almıyorum ama bekliyorum
niye hocam merak ettigimden soruyorumBen olsam almam. İkinci el 4070 veya 4060 ti 16 GB kovalarım bunun yerine
9060 xt fiyatını hak etmeyen bi kart çünkü. Bu gidişle fiyatının düşeceği de yokniye hocam merak ettigimden soruyorum