5060 Ti 16 GB 17 Ay Garantili 2.El Almak 21.500 Mantıklı mı

artemis51

80+
Reaksiyon skoru
9
5070 Ekran kartıda var 27000 tl satılıyor 20 ay garantili hangisi mantıklı

kartlarda sorun yoksa ikisi içinde güzel fiyat bence modellerti ne

5060Ti alacak olsam indirimde 24-25K bandı yakalar taksitle sıfır alırdım.
Kanka indirim yakalayamıyorum ya artık sıkıldım bu indirim kovalamayı 3-4 gündür buradayım adamın birisi 5.070'i 30 bin liraya aldım mesela
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5060Ti alacak olsam indirimde 24-25K bandı yakalar taksitle sıfır alırdım.
Bir de aynı 5060 ti 16 GB versiyonunu 27 28.000 liraya buldum

almak istediğiniz kart illaki nvdia mı olmalı
uygun şartlarda 9070xt bulsanız alır mısınız (ben bir şey satmayacağım)
Yok satabilirsiniz de mevzu değil benim kafamda şöyle bir durum var Bir taraftan da yayın açmak istiyorum arada oyun oynarken falan AMD daha uygun olsa da bu tarz muhabbetlerde biraz geri planda kaldığına dair bir intiba var sıfır olarak baktığım zaman 21.000 TL'ye civarında AMD Radeon RX 9060 XT 16GB bu da var ama şimdi bilemiyorum nasıl hareket etmeliyim bazıları bazı oyunlarda problem olduğunu güncellemede sıkıntı olduğunu vesaire söylüyor bilmiyorum

Yok satabilirsiniz de mevzu değil benim kafamda şöyle bir durum var Bir taraftan da yayın açmak istiyorum arada oyun oynarken falan AMD daha uygun olsa da bu tarz muhabbetlerde biraz geri planda kaldığına dair bir intiba var sıfır olarak baktığım zaman 21.000 TL'ye civarında AMD Radeon RX 9060 XT 16GB bu da var ama şimdi bilemiyorum nasıl hareket etmeliyim bazıları bazı oyunlarda problem olduğunu güncellemede sıkıntı olduğunu vesaire söylüyor bilmiyorum
benim tavsiyem 9070xt yönünde olacak ama
bunun için kafamdaki matematik seneryolarının olması lazım

ikinci el alacaksanız büyük ihtimalle nakit para ile alacaksınız 27 000 tl ye kadar çıkmışsınız
30k naktiniz var mı

bir de 35k kredi kartı limitiniz var mı

benim tavsiyem 9070xt yönünde olacak ama
bunun için kafamdaki matematik seneryolarının olması lazım

ikinci el alacaksanız büyük ihtimalle nakit para ile alacaksınız 27 000 tl ye kadar çıkmışsınız
30k naktiniz var mı

bir de 35k kredi kartı limitiniz var mı
Aslında biraz da mevzu şu 21.500 TL'ye 5060 TDi 16 GB var Bir tane 27 bin TL'ye 5070 ikinci el işte garantisi 20 ay devam eden buldum diğerinin garantisi de 17 ay devam ediyor aslında benim kafamda direkt 5060 8GB gibi bir mevzu vardı fazla masraf etmek istemiyordum işlemci falan da topluyorum bir taraftan fakat en azından bir buçuk iki sene falan idare edebileceğim bir sistem istiyorum almışken 16 GB'lık bir RAM ile devam etmek istiyorum yani aslında 30.000 liralara çıkacak olsam daha önceden burada görmüş olduğum 5.070 sıfır ekran kartını alırdım aslında hedefim o değil benim kafamda 3 şey var 5060 TDİ 5070 Bir de 9060 RX o da 16 GB'lık versiyon yani şunu düşünüyorum AMD ekran kartına pek güvenmiyorum işin açıkçası ama onu sıfırını alabiliyorum diğer Nvidia tarafında işte ikinci el alabiliyorum

Geri