Çözüldü✓ Lian-Li Akvaryum Kasa Fan Dahil 4000tl Mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
79
merhaba

bu linkte paylaştığım kasayı gördüm hem lianli olması hem fanlarının olması bu fiyat çok iyi gibi geldi kullanan veya detaylı bilgisine sahip olan varsa sevinirim.
cougar ges850w psu
b850m force gigabyte anakart
aorus 3080 koyulacak kasaya parçaların hepsi sığıyor

Fanları zaten tane 1k ya satılıyor.
Kasa bedavaya geliyor gibi düşünebilirsiniz alınır.
Aorus un ekranı da güzel durur kasa da.

merhaba

bu linkte paylaştığım kasayı gördüm hem lianli olması hem fanlarının olması bu fiyat çok iyi gibi geldi kullanan veya detaylı bilgisine sahip olan varsa sevinirim.
cougar ges850w psu
illa akvaryum alacağım dersen alınabilir ben bu kasanın alt tarafının o rampa yapısını beğenmiyorum. ama tabii ki zevkler ve renkler ben bunun yerine asus a21 plus aldım itopyada baya indirimde 2500 TL

Siyahının Fiyatı da diğer sitelerde 3500 civarına bulunabiliyor tercih edebilirsiniz ama akvaryum değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca a21 plus matx boyutta bilginiz olsun

illa akvaryum alacağım dersen alınabilir ben bu kasanın alt tarafının o rampa yapısını beğenmiyorum. ama tabii ki zevkler ve renkler ben bunun yerine asus a21 plus aldım itopyada baya indirimde 2500 TL

Siyahının Fiyatı da diğer sitelerde 3500 civarına bulunabiliyor tercih edebilirsiniz ama akvaryum değil

ayrıca a21 plus matx boyutta bilginiz olsun
Lian li yanında kullandığım halde tavsiye etmem a21 i.

merhaba

cougar ges850w psu
Çok iyi kasa bu fiyatta arctic lf3'ün sığdığı nadir kasalardan.

neden hocam bi sorunu mu var tavsiye etmemenizin sebebi ne ona göre iptal edebilirim eğer sorunu falan varsa henüz ürün elime ulaşmadı
Hayır sorunu yok 2500 tl ye gayet iyi fakat eksiği var.

Bence tasarımı kötü, akvaryumlara göre. Toz filtresi falan yok acayip toz alıyor yerde kullandığım için bir tık daha artıyordur ama manyak tozlanıyor içi.
Ön ızgara kalitesi baya bi dandik birde.

hocam lian Li kasam için egzoz fan önerir misin
140 uyuyor mu 120 mi yoksa?

Bence tasarımı kötü, akvaryumlara göre. Toz filtresi falan yok acayip toz alıyor yerde kullandığım için bir tık daha artıyordur ama manyak tozlanıyor içi.
hmm anladım hocam yapabilirsem ekstra toz filtresi almaya çalışırım yada içeride pozitif basınç oluşturup içeri toz almasını engellerim eğer havayı içeri çeken fanlarınız daha güçlü ve sayısı daha fazla olursa içerideki hava dışarı çıkmaya meilli olur çok tozlanmaz diyorlar yine de dikkat edeceğim teşekkür ederim <3.

140 uyuyor mu 120 mi yoksa?
Kasam bu hocam kasadan pek anlamıyorum üste arctic 360mm pro gelecek sadece 1 tane egzoz fan lazım sanırsam

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Fanlı ATX Oyuncu Kasası

Kasam bu hocam kasadan pek anlamıyorum üste arctic 360mm pro gelecek sadece 1 tane egzoz fan lazım sanırsam

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Fanlı ATX Oyuncu Kasası
120mm destekliyor kasadaki fanlar şundan değil mi?

Yoksa ışıksız mı?

Fanları zaten tane 1k ya satılıyor.
Kasa bedavaya geliyor gibi düşünebilirsiniz alınır.
Aorus un ekranı da güzel durur kasa da.
Fanları 1K değil. Özellikleri bile belli olmayan marka basılmış fanlar o kadar ama sessizler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,907
Son üye
GFlovic
Geri