❌İndirim Bitti! Lexar 2tb Nq790 7000/6000 Ssd 8500tl

Zamlardan önce 6bin tl küsürdü. İndirimli fiyatı normal sınırlara dönüşü gösteriyor yakında.
Ben aldım bir tane. Hayırlısı.
Garantisi bitince yüzde ellisi bozuluyor bu meretlerin.

ben QLC var diye biliyorum araştırdığımda qlc diyordu, TLC olan nm790 olduğu için geçen gün nm790 aldım 11K'ya. İade edip 8.5K'ya bu alınır mı?
önbellek slc 3dnand tlc yazıyor diye okudum bir kaç yere baktığımda. slc olması daha iyi diye biliyorum ama...

Dram sıkıntısı devam edecek deniyor google bile bilanço açıklamasında bundan bahsetti ihtiyacı olan indirimi kaçırmasın

dramsiz alınır mı windows kursak sıkıntı çıkarır mı
bir şey olmaz misal hazır sistemlerde verilen ssd ler hemen hemen hepsi dramsiz ne oluyor sanki dram olsa iyi ama bütçe bu kadar fiyat avantajı da varsa her türlü alınır

Ekler

• 1000010530.webp
    1000010530.webp
    108.6 KB · Hit: 31
  • 1000010529.webp
    1000010529.webp
    92.5 KB · Hit: 32
Zamlardan önce 6bin tl küsürdü. İndirimli fiyatı normal sınırlara dönüşü gösteriyor yakında.
Ben aldım bir tane. Hayırlısı.
Garantisi bitince yüzde ellisi bozuluyor bu meretlerin.
1 tane alacan sağlam alacan ben samsug 990 pro aldım 2 tb garantisi bitmek üzere ama okuma yazma hızında hiçbir değişiklik yok sağlık %100 mis gibi aga (ben aldığımda 8bin tl idi :D )

önbellek slc 3dnand tlc yazıyor diye okudum bir kaç yere baktığımda. slc olması daha iyi diye biliyorum ama...
Tlc hocam nand tipi slc bulamazsınız bu boyutlarda, 800gb ve katları yada 480gb katları oluyor veya 3tblik model oluyor datacenter ortamında kullanıyorlar, sonrasında mlc oluyor datacenterler için enterprise adı altında daha uzun ömürlü mlc veya tlc bellek üretip satıyorlar birde pslc gibi bellekler var onlarda tlc veya mlc bellek kullanıp slc modunda çalıştırıp 1 bit veri yazıyorlar öyle ömrü uzuyor.Yakında 5bit olan plc bellekleride piyasada yayginlasir Qlc belleklerin asıl amacı 4bit olduğu için düşük maliyetli depolama amacı icin üretiliyor sonrası en ucuz nand tlc, fiyat iyiyse qlc bellekte alınır sistem oyun için problem yapmaz

1 tane alacan sağlam alacan ben samsug 990 pro aldım 2 tb garantisi bitmek üzere ama okuma yazma hızında hiçbir değişiklik yok sağlık %100 mis gibi aga (ben aldığımda 8bin tl idi :D )
Bir gün açtığında " No bootable disk detected" yazıyor ekranda. Çözümü olmuyor diski değiştirmek dışında. Okuma yazma hızları önemli değil. Ansızın gidiyor.
Bana da 8bin TL ye geldi, 500 TL de banka indirdi kampanyadan.

Geri