Aldım teşekkür ederim 225f için soğutucu öneriniz varmıdırşu an asusun o fiyatına sadece fanlar anca alınır hocam, fiyatı çok iyi. hafif üstüne koyup psuyu kendin eklemen daha doğru olur
A21 plus hava akışı muazzam. Kesinlikle tavsiye ederim alabilirsiniz.ASUS normalde bir üst segment bir kasa zaten, şu an indirimde. @HacıSOFU kullanıyor sorabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
A21 fansız A21 Plus fanlı
yorumlarda fan var yazmış birisi de
A21 fansız A21 Plus fanlı
yorumlarda fan var yazmış birisi de
Aldım birde 225f için soğutucu kule tipi varmı tafsiyeniz Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF4 Termal Macun bu sizde idealmi veya varmı önericeğinizA21 plus hava akışı muazzam. Kesinlikle tavsiye ederim alabilirsiniz.
A21 plus FANLI.
Var ama bütçe ne önemli olan bu.Aldım birde 225f için soğutucu kule tipi varmı tafsiyeniz Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF4 Termal Macun bu sizde idealmi veya varmı önericeğiniz
Kısıtlı biraz birde bu varVar ama bütçe ne önemli olan bu.
Evet beyaz aldımKasa beyaz mı aldınız bu arada?
Bence şunu alın. A21 PLUS ile felaket asil durur bu soğutucu takınca kafayı yiyeceksiniz ne kadar yakışıklı oldu diye garanti veriyorumm.Evet beyaz aldım
Gördüm bu ürünüde güzel ama markasını çok bilmediğim için kalfalıktan ayrıldıktan sonra çok bilmediğim markalar çıktı döneminde bilinen markalar vardıBence şunu alın. A21 PLUS ile felaket asil durur bu soğutucu takınca kafayı yiyeceksiniz ne kadar yakışıklı oldu diye garanti veriyorumm.
![]()
Ocypus Delta A62 EX Digital White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Ocypus Delta A62 EX Digital White 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bütçe yoksa yaratıp önceki attığımı alın gerçekten çok yakışacak
Ama derseniz çıkmıyor istemeden de olsa atıyorum şunu alabilirsiniz.
Güzel markadır 6 ısı borulu assasin 120 ile kafa kafayalar. Hatta bu thermalrightlarin genelinde bi fan tıkırtı sesi sorunu var diye dolaşıyor piyasada fakat bu markada öyle bir sıkıntı duymadım görmedim.Gördüm bu ürünüde güzel ama markasını çok bilmediğim için kalfalıktan ayrıldıktan sonra çok bilmediğim markalar çıktı döneminde bilinen markalar vardı
Estetikte duruyor sipariş verdim teşekkür ederimGüzel markadır 6 ısı borulu assasin 120 ile kafa kafayalar.
Max 50-55 dereceEstetikte duruyor sipariş verdim teşekkür ederimultra 225f için düşünceniz nedir ?
Teşekkür ederimMax 50-55 derece![]()