Kredi Kartı Limiti Şubeye Gidince Artar mı?

burada ben de öğrenciydim şu kadar limit vermişlerdi gibi yapılan yorumlara fazla itibar etmeyin. son senelerde bu uygulamalar çok fazla kısıtlandı. 2023 öncesinde bankaya selam verseniz min 100k limit ile başlıyordunuz şuan hiç öyle değil.

genç kartlar limit konusunda daha da kısıtlı diğer kartlara nazaran. normal bir kredi kartı çıkartmaya bakın. paraf, maximum, garanti vs iyi kampanya konusunda son zamanlarda.
evet aşırı katı politikaları var. Çok zorlamakta istemiyorum limit işini sonra hiç arttırmayacaklar diye. World Eko düşünüyordum fakat dediğiniz bankalara da bakacağım

Mantıklı hareketmiş 😀

Yapı Kredi de hangi kartı kullanıyorsunuz? Bende World Eko alayım diyorum. Aidat işleriyle uğraşamam şu anlık. Yeterli gelecektir. Normal world kartın taksit yaptığı her yere o da yapıyor sanırım
Bende altın rengi olan var, sanırım düz World kart bu. Aidat geçenlerde 900TL karta yansımış, müşteri temsilcisiyle görüştükten sonra 200TL'ye düştü, uğraşmamak için ödedim geçtim.

@insani @Cakrash @misfit

Dostlar limiti artırabildim sonunda. Geçen gün Yapı Kredi'de kredi kartı başvurusu için girdim, hatta onaylandı. Tek tuşa basarak alabiliyorum. Az bekleyeyim dedim. 1 saat içinde Garanti limiti 20 bine çıkardı rakip firmadan kart çıkarıyorum diye. 😂

Daha da arttırıyorlar bugün 30 bin yapalım mı diye mesaj geldi. 1 yıldır artmıyordu iyi geldi. Şu anlık yeter gibi bana bu limit. Daha da artar muhtemelen.

@insani @Cakrash @misfit

Dostlar limiti artırabildim sonunda. Geçen gün Yapı Kredi'de kredi kartı başvurusu için girdim, hatta onaylandı. Tek tuşa basarak alabiliyorum. Az bekleyeyim dedim. 1 saat içinde Garanti limiti 20 bine çıkardı rakip firmadan kart çıkarıyorum diye. 😂

Daha da arttırıyorlar bugün 30 bin yapalım mı diye mesaj geldi. 1 yıldır artmıyordu iyi geldi. Şu anlık yeter gibi bana bu limit. Daha da artar muhtemelen.
axesste 250k limitim var garanti genç kredi kartım ise 5k. Ben de garanti limitimi arttırmak istiyorum ama yapmıyorlar. Tek yöntem bu mu cidden :/

@insani @Cakrash @misfit

Herhangi bir kayıtlı gelirin var mı ?

axesste 250k limitim var garanti genç kredi kartım ise 5k. Ben de garanti limitimi arttırmak istiyorum ama yapmıyorlar. Tek yöntem bu mu cidden :/
Hocam ben böyle artırabildim. Kimisi zamanla artar diyor fakat bende öyle olmadı en azından 1 yıl boyunca.

Başka bankadan kredi kartı başvurusu açınca arttırdılar. Axess limitiniz fazlaymış aslında. Garanti'nin de arttırması lazım ya da yasal limitiniz dolmuşta olabilir 250 bin limitten dolayı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi bir kayıtlı gelirin var mı ?
Hayır yok.

Hocam ben böyle artırabildim. Kimisi zamanla artar diyor fakat bende öyle olmadı en azından 1 yıl boyunca.

Başka bankadan kredi kartı başvurusu açınca arttırdılar. Axess limitiniz fazlaymış aslında. Garanti'nin de arttırması lazım ya da yasal limitiniz dolmuşta olabilir 250 bin limitten dolayı.

Hayır yok.
Şimdi Yapı Kredi'den başvurdum. Direkt 15k limit verdi. Öğrenci kartı olmasa iyiydi.

Şimdi Yapı Kredi'den başvurdum. Direkt 15k limit verdi. Öğrenci kartı olmasa iyiydi.
Yapı Kredi bonkör gibi. Bana da 15 bin limit vermişti başvurunca. Öğrenci için 15 bin dağıtıyorlar muhtemelen çoğu kişiye.

İş Bankası çok kötü bu konuda. Öğrenci için başvurursan limit maksimum 20 bin oluyor. Yapı Kredi'yi bilmiyorum. Garanti'de 1 milyona kadar bile yolu varmış artarsa öğrenci olması fark etmiyo.

genç karttan dolayı olabilir iptal et 1 ay sonra normal karta baş vur yüksek limit verirlerse aynı limitle genç karta başvurabiliyorsun sonrada normal kartını kapatırsın

Yapı Kredi bonkör gibi. Bana da 15 bin limit vermişti başvurunca. Öğrenci için 15 bin dağıtıyorlar muhtemelen çoğu kişiye.

İş Bankası çok kötü bu konuda. Öğrenci için başvurursan limit maksimum 20 bin oluyor. Yapı Kredi'yi bilmiyorum. Garanti'de 1 milyona kadar yolu varmış artarsa öğrenci olması fark etmiyo.
iş bankası genel olarak öyle öğrenci için ayrıca banka seni düşük riskli görüp öğrenci olsan bile daha yüksek limit verebiliyor bu tamamen müşteri değeri + risk skoru işi bazen bankalar bir anda limitleri yükseltiyor muhtemelen ellerinde para çok banka kendi risk alıp yapıyor tabii bddk kuralları var 4 katı max vs

Oluyorsa eğer mantıklıymış bu
bana garanti öğrenci kartı vermedi şubeden gidip bari teminatlı açacaktım şubeden normal kart 30k onayladılar

iş bankası genel olarak öyle öğrenci için ayrıca banka seni düşük riskli görüp öğrenci olsan bile daha yüksek limit verebiliyor bu tamamen müşteri değeri + risk skoru işi bazen bankalar bir anda limitleri yükseltiyor muhtemelen ellerinde para çok banka kendi risk alıp yapıyor tabii bddk kuralları var 4 katı max vs
Aylık gelirim bile yok şu an. Ailemden geçiniyorum. 2 gündür limit arttıralım diye mesaj geliyor. Açıldı mı tam açıldılar.

Muhtemelen bu borç yapsın malına konalım mı diyorlar bilemiyorum. Allahtan hesabını kitabımı bilen biriyim. Bankalar dağıtıyor valla limiti. Arkadaşım hayatında sigortalı işe girmedi akbankta 150 bin limiti var

Hayır yok.
haftaya salı findeks uygulamasından kredi skoru sorgulasana salı günleri ücretsiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,500
Üyeler
197,206
Son üye
asaf0_00
Geri