Tıraş Makinesi Karşılaştırma ve Önerisi

Reaksiyon skoru
6
Philips MG7935 ve Braun bt7540 modelleri arasında kaldım fiyat olarak çok fark yok sizce ne alayım? ayrıyetten sizler ne önerirsiniz sakal kesimi ve şekil vermek için?

Son düzenleme:
Philips MG7950 ve Braun bt7540 modelleri arasında kaldım fiyat olarak çok fark yok sizce ne alayım? ayrıyetten sizler ne önerirsiniz sakal kesimi ve şekil vermek için?
1779106848182.webp

1779106863457.webp

philips daha önde ben oneblade kullanıyorum 2-3 yıllık cihaz daha hala aynı bıçak daha körelmedi bile ama bu modeller kendileri bileyliyor diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama fiyat yarı yarıya philips 6k braun 3k

yanlış yazmışım hocam pardon mg7935 modeli olacak 7950 değil

one blade için şekil verme özelliği kısıtlı diye biliyorum ve açıkçası bıçaklarını 4 5 ayda değiştirin diyorlar siz nadir mi sakal kesiyorsunuz acaba 2-3 yıl baya iyi süre

one blade için şekil verme özelliği kısıtlı diye biliyorum ve açıkçası bıçaklarını 4 5 ayda değiştirin diyorlar siz nadir mi sakal kesiyorsunuz acaba 2-3 yıl baya iyi süre
şuan 19 yaşındayım aldığımda 16 idi zaten son 1-1.5 yılda adam gibi çıkmaya başladı ondan uzun süre

philipsi alın hocam daha iyi özellikleri var

Arkadaş ztn yazmış genç yaşta kullanmaya başlamış. Yoğun sakalda düzenli kesildiğinde 3-5 ay arası gider

Arkadaş ztn yazmış genç yaşta kullanmaya başlamış. Yoğun sakalda düzenli kesildiğinde 3-5 ay arası gider
Philips oneblade kullanan biri olarak eğer yoğun sakalınız varsa ve düzenli olarak kesiyorsaniz başka makina alın. Bıçaklar bütçe yoruyor

aynen bende o yüzden one blade serisini eledim direkt ama philips mi braun mu alsam karar veremedim araştırıyorum hala

Philips oneblade kullanan biri olarak eğer yoğun sakalınız varsa ve düzenli olarak kesiyorsaniz başka makina alın. Bıçaklar bütçe yoruyor
gratiste 300 TL'ye 2li bıçak gelip duruyor 2 ayda 1 bıçak desek bile yıllık 900 tl

gratiste 300 TL'ye 2li bıçak gelip duruyor 2 ayda 1 bıçak desek bile yıllık 900 tl
Bende hiç denk gelmedm. Trendyoldan vs alıyorum. Geçen 1000 e 3 tane almışım yani tanesi 300.

ben 2 defa denk geldim mağazada %75 indirim olduğu zamanlar oluyor
olduğu zaman mağazaya sabah erken gitmek lazım daha açılmadan
Online değilde şubeden mi alınıyor ozaman

sinekkaydı olmayacaklar için maliyetli bir ürün oneblade ama sinekkaydıyı da en iyi yapan o galiba

sinekkaydı olmayacaklar için maliyetli bir ürün oneblade ama sinekkaydıyı da en iyi yapan o galiba
Tek bıçaklı jiletler daha iyi. Hemde çok çok daha ucuz. Tabi yukarda arkadaşın dediği gibi gratisten 300 e 2 tane alınıyorsa ozamn alınabilir. Bende bir süre gratisi takip edicem bakiym tutturursam alırım

7935 güzel cihazdır. Kullanıcısıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,481
Üyeler
196,972
Son üye
sntrb
Geri