🔥🔥Psn Aboneliklerine Zam Geldi🔥🔥

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,754
Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: MEJA
Saros, Marathon patlayınca Sony bunun zararını kullanıcılardan plus abonelerine zam yaparak çıkartıyor. Sony böyle devam ederse yeni nesilde xbox helix alır geçerim. Zaten bu nesil Sony PS5 pek IP diyeceğimiz yani yeni oyun çok az çıkartıyor. Ve halbuki Sony geçen nesil PS4 döneminde adamlar büyük bütçeli tek kişik oyun olarak fazla IP çıkartmıştı. Ama bu nesil Sony biraz doğru düzgün rekabet olmadığı için çok rahat hareket ediyor. Her ne kadar Microsoft xbox bu nesil eleştirsem de xbox yeni kadın başkan çok doğru hamleler yapıyor. Ve xbox başkanı yeni nesilde mantıklı hamlelere devam ederse ve kaliteli oyunlar çıkartırsa büyük ihtimalle yeni nesilde xbox helix PS6'dan daha fazla satar. Hem epic games gibi mağazalarda olursa ve PC deneyiminin rahatlığı ve özgürlüğü sağlarsa yeni neslin galibi xbox helix olur.

Son düzenleme:
Saçmalık, 1 dolar zam olmasa batıyorlar mıymış? Ben bu miktarda bir zammı gerekli diye açıklamaya utanırdım kullanıcıya yansıtmadan tölere edebilecekleri bir miktar bu kriz falan çıkmadı ya sonuçta 😀

Ben cihazı kırdığım için ve haliyle online kısım kapalı olduğu için çok umrumda olmuyor artık bu üyelik ama yine de kötü bir durum.

Saçmalık, 1 dolar zam olmasa batıyorlar mıymış? Ben bu miktarda bir zammı gerekli diye açıklamaya utanırdım kullanıcıya yansıtmadan tölere edebilecekleri bir miktar bu kriz falan çıkmadı ya sonuçta 😀

Ben cihazı kırdığım için ve haliyle online kısım kapalı olduğu için çok umrumda olmuyor artık bu üyelik ama yine de kötü bir durum.
ps5 ler oluyormu ya

Son büyük zamdan sonra çok fazla abone kaybettiler yeni bir zam yapmaları çok saçma. Fiyatları çok absürt durumda şu anda bende PS5 var ama oyun alıp oynayamıyoruz bu fiyatlar ne

Bir tane hava yolu şirketi menüden 1 adet zeytin eksilterek çok ciddi bir kazanç sağlamış diye okumuştum fi tarihinde. Onu mu referans aldılar ne yaptılar?

Bir tane hava yolu şirketi menüden 1 adet zeytin eksilterek çok ciddi bir kazanç sağlamış diye okumuştum fi tarihinde. Onu mu referans aldılar ne yaptılar?
Hava yolu şirketi asıl iş olarak uçak bileti satıyor, bunlar da aynı mantıkla katalogdan 1 oyun çıkarsa yine neyse de şimdi 1 dolar arttı diye insanlar inadına aboneliği yenilemezse ne yapacaklar acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hindistan ve TR hariç zam yok mu yani? Şu 28 sene üyelik alan adam harbi vizyon sahibiymiş 😅

2027 mayısa kadar var abonelik sonrası allah kerim

Her sene saygımız daha da artıyor

IMG_5101.webp

Geri