asko56
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,754
Son düzenleme:
Saçmalık, 1 dolar zam olmasa batıyorlar mıymış? Ben bu miktarda bir zammı gerekli diye açıklamaya utanırdım kullanıcıya yansıtmadan tölere edebilecekleri bir miktar bu kriz falan çıkmadı ya sonuçta
ps5 ler oluyormu yaSaçmalık, 1 dolar zam olmasa batıyorlar mıymış? Ben bu miktarda bir zammı gerekli diye açıklamaya utanırdım kullanıcıya yansıtmadan tölere edebilecekleri bir miktar bu kriz falan çıkmadı ya sonuçta
Ben cihazı kırdığım için ve haliyle online kısım kapalı olduğu için çok umrumda olmuyor artık bu üyelik ama yine de kötü bir durum.
Saçmalık, 1 dolar zam olmasa batıyorlar mıymış? Ben bu miktarda bir zammı gerekli diye açıklamaya utanırdım kullanıcıya yansıtmadan tölere edebilecekleri bir miktar bu kriz falan çıkmadı ya sonuçta
Ben cihazı kırdığım için ve haliyle online kısım kapalı olduğu için çok umrumda olmuyor artık bu üyelik ama yine de kötü bir durum.
GTA 6 çıkana kadar pro'ya zam geldi.
Hava yolu şirketi asıl iş olarak uçak bileti satıyor, bunlar da aynı mantıkla katalogdan 1 oyun çıkarsa yine neyse de şimdi 1 dolar arttı diye insanlar inadına aboneliği yenilemezse ne yapacaklar acaba?Bir tane hava yolu şirketi menüden 1 adet zeytin eksilterek çok ciddi bir kazanç sağlamış diye okumuştum fi tarihinde. Onu mu referans aldılar ne yaptılar?
Hindistan ve TR hariç zam yok mu yani? Şu 28 sene üyelik alan adam harbi vizyon sahibiymiş