Yardım Hangi Mağazadan Monitörü Satın Almalıyım

sHAWK

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
20000
Asus monitörü alacağım lakin hangi magazadan alırsam iade konusunda sıkıntı çıkarmazlar ? Malum ölü pixel çıkınca rapor istiyorlar yada 3 ve az çıkarsa iade etmiyotlar süreç uzuyor ama 14 gün cayma bedelini kullanıp kısa yoldan iade edebileceğim yani hakkımı kullanabileceğim bu mağazalardan hangisinden satın almalıyım?

İtopya
Vatan
Gaminggen.tr
Amazon( Satıcı amazon değil)

+Mediamark
+Hepsiburada
Hepsi internet üstünden kredi kartı ile alınacaktır.

Hocam amazondan aldığımda 1 ölü piksel çıktığında direkt iade aldılar ama satıcı amazondu başka satıcı olursa bilemiyorum.

Keşke kendi satıcı olsa ama değil.
Amazon ve hepsiburada sitesinde satıcılar aynı. Beta plus teknoloji

Asus monitörü alacağım lakin hangi magazadan alırsam iade konusunda sıkıntı çıkarmazlar ? Malum ölü pixel çıkınca rapor istiyorlar yada 3 ve az çıkarsa iade etmiyotlar süreç uzuyor ama 14 gün cayma bedelini kullanıp kısa yoldan iade edebileceğim yani hakkımı kullanabileceğim bu mağazalardan hangisinden satın almalıyım?

İtopya
Vatan
Gaminggen.tr
Amazon( Satıcı amazon değil)
valla bende internet üzerinden almıştım 2-3 kerede ölü pixel çıkmıştı hepsinde de iade ettim kolay bir şekilde bence bu kadar kafa yorma direkt al gitsin bide bazen ölü pixel sandığın şey ufak bi toz mu denir kir mi denir öyle olabiliyor bi parmak at geçer

valla bende internet üzerinden almıştım 2-3 kerede ölü pixel çıkmıştı hepsinde de iade ettim kolay bir şekilde bence bu kadar kafa yorma direkt al gitsin bide bazen ölü pixel sandığın şey ufak bi toz mu denir kir mi denir öyle olabiliyor bi parmak at geçer
Nerden aldın hocam bana o lazım şimdi çok uğraştırıyorlar :)

Nerden aldın hocam bana o lazım şimdi çok uğraştırıyorlar :)
yani çok emin olmamakla birlikte ya trendyoldu ya da hepsiburada ki sanırım şöyle bir şeyde var mağzalarda direkt orada açtırıp ölü pixel testi yaptıramıyorsun diye biliyorum

Geri