pesimistbank
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
'hediye kartınızı kullanmanız için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var' uyarısı veriyor bende. Kabul etmiyor bir türlü
Bende de aynısını dedi'hediye kartınızı kullanmanız için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var' uyarısı veriyor bende. Kabul etmiyor bir türlü
Hangi satıcıdan aldınız hocamAlmayın arkadaşlar, 200’lükten 10 tane aldım 9 tane kullanılmış.
Ben CdKeyMarkt satıcısından 1 adet 200lük aldım benimki de kullanılmış çıktı.Hangi satıcıdan aldınız hocam
Ben de 5 tane 200luk aldim sanırım kullanılmış degil lakin doğrulama gerekiyor felan dedi form doldurtuyorlarBen CdKeyMarkt satıcısından 1 adet 200lük aldım benimki de kullanılmış çıktı.
"Bu kodu daha önce kullanmıştınız. Daha fazla bilgi."Ben de 5 tane 200luk aldim sanırım kullanılmış degil lakin doğrulama gerekiyor felan dedi form doldurtuyorlar
Herkes satışta onu yüklendi ise işi çakallığa vurmuş olabilir. Bir sonraki satıcı 10 lira daha farklı fiyatta aslında o da denenebilirBen CdKeyMarkt satıcısından 1 adet 200lük aldım benimki de kullanılmış çıktı.
Bilet oluşturdum onu bekleyeceğim.Herkes satışta onu yüklendi ise işi çakallığa vurmuş olabilir. Bir sonraki satıcı 10 lira daha farklı fiyatta aslında o da denenebilir