catsped
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,309
kanka merak etme evinden almicaklar seni detay veremezmişSelamlar hocam detay veremem![]()
11.00'da bakabilirsiniz henüz başlamadı arkadaşlar
kanka merak etme evinden almicaklar seni detay veremezmişSelamlar hocam detay veremem![]()
11.00'da bakabilirsiniz henüz başlamadı arkadaşlar
10-11 gibi döneri takamazlar dönerin ön yüzü en az 1 saatte pisen bir seyTahmin etmesi zor değil 10-11 gibi döneri takarlar
bedava döner yicem diyen sabahın köründe kaç kişi sipariş vercek bakalım
Hocam arkadaşlar bitti mi diye yazınca bilgilendirme yapmak istedim. 11-13-15 saat dilimlerinde bakabilirsinkanka merak etme evinden almicaklar seni detay veremezmiş
Avmde çalıştığım için avmdeki dönerciler saat 10 gibi takıp 11,30 civarı servise sunuyordu.10-11 gibi döneri takamazlar dönerin ön yüzü en az 1 saatte pisen bir sey
ora nereHala kapalı arkadaş ne uykuch bunlar ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hani medium falan 325 burada
Düşmüyo ki. Ayrıca aşk olsun hocam 68 kiloyumforumun yarısı şundanmış, yukarda benle aynı bilgiyi ileten arkadaşları da mı kale almadınız restoranlar açıldıktan sonra döneri ekleyip ödeme adımında 19a düşüp ödeme yapacaksınız ve 11-11.30 civarı acılacaktır
Esenyurtora nere
hocam yani yanlıs anlamayın konu acıldıgından beri geceyi bekleyenler bile vardı ben belki ekran kartı konusu acılır diye bekliyorum full bu konu üste cıkıyoduDüşmüyo ki. Ayrıca aşk olsun hocam 68 kiloyum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Esenyurt