Valsgarde
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
artık 84 tlSatıcının stoğu bitti yeni stok 64tl
artık 84 tlSatıcının stoğu bitti yeni stok 64tl
Her satın alımımda 4 tane aldım 3 tanesi bozuk çıkarsa en azından zarar etmem diye sen kumar oynamışsın29x150 aldım (10x150 daha almıştım teslimat olmadıgı için iptal olmuş)
4 tane çalıştı
diğerlerine form veya kullanılmış dedi.
her 1 kod için 1 ticket oluşturuluyor ve satıcı cevap vermeden 2. ticket oluşturulmuyor
kısaca iade almak 1 ay sürebilir belki daha uzun...
1.8x veriyor hala avantajlı (abonelikler için değil %50 indirim oluyor onlarda)artık 84 tl
chat gpt aboneliğinde de %50 indirim var mı? Nasil kontrol ederim var yada yok olduğunu?Her satın alımımda 4 tane aldım 3 tanesi bozuk çıkarsa en azından zarar etmem diye sen kumar oynamışsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1.8x veriyor hala avantajlı (abonelikler için değil %50 indirim oluyor onlarda)
Onun için yok bildiğimchat gpt aboneliğinde de %50 indirim var mı? Nasil kontrol ederim var yada yok olduğunu?
iphone da 500tl chatgpt plus (normalde 910tl)chat gpt aboneliğinde de %50 indirim var mı? Nasil kontrol ederim var yada yok olduğunu?
iphone yok hocamiphone da 500tl chatgpt plus (normalde 910tl)
10 taneden 1i sorunlu çıktı ticket açtım bekliyorum.10 tane alıp ta 10 unun da sağlam çıktığı birisi varmı aramızda
10 taneden sadece 2 si sağlam çıktı10 taneden 1i sorunlu çıktı ticket açtım bekliyorum.
9 da 9 sorunsuz çıktı.10 tane alıp ta 10 unun da sağlam çıktığı birisi varmı aramızda