Forza Horizon 6 Da Duelsense Çalışmıyor

Reaksiyon skoru
5
forza 6 aldım pc de dualsense bağladım ama çalışmadı araştırdım ds4 ve dsx gibi yazılımlar varmış ne kadar güvenilir biilmiyorum öneriniz ne olur

forza 6 aldım pc de dualsense bağladım ama çalışmadı araştırdım ds4 ve dsx gibi yazılımlar varmış ne kadar güvenilir biilmiyorum öneriniz ne olur
ben direkt playstation accessories diye program kullanıyorum deneyebilirsin işe yarıcağını düşünüyorum ds4 ds5 uyumlu

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-19 130427.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-19 130427.webp
    31.6 KB · Hit: 20
Büyük ihtimalle PS koluna Windows da resmi desteği yoktur oyunun, sonuçta Microsoft’un oyunu yapmıştır öyle şeyler :)

Dediğin tarz yazılımlarla kontrolcüyü sisteme Xbox kolu gibi gösterip oynayabilirsin.

Büyük ihtimalle PS koluna Windows da resmi desteği yoktur oyunun, sonuçta Microsoft’un oyunu yapmıştır öyle şeyler :)

Dediğin tarz yazılımlarla kontrolcüyü sisteme Xbox kolu gibi gösterip oynayabilirsin.
anladım peki bu ds4 dsx felan hangisini kullanmalıyım bunlar güvenilir mi? ve resmi olarak nerden indiricem

Geri