cs11223332123
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
forza 6 aldım pc de dualsense bağladım ama çalışmadı araştırdım ds4 ve dsx gibi yazılımlar varmış ne kadar güvenilir biilmiyorum öneriniz ne olur
nerden indirdiniz sitesinden mi githhubdan felanmı resmi sitesini atarmısınızBen ds4 kullanıyorum sorun yok
ben direkt playstation accessories diye program kullanıyorum deneyebilirsin işe yarıcağını düşünüyorum ds4 ds5 uyumluforza 6 aldım pc de dualsense bağladım ama çalışmadı araştırdım ds4 ve dsx gibi yazılımlar varmış ne kadar güvenilir biilmiyorum öneriniz ne olur
ps kendi uygulaması mı nasıl yapıcamben direkt playstation accessories diye program kullanıyorum deneyebilirsin işe yarıcağını düşünüyorum ds4 ds5 uyumlu
evet kendi uygulaması bu ismi yazdığında hemen çıkıyor gayet kullanışlıps kendi uygulaması mı nasıl yapıcam
hocam indirdim kablo ile bağladım ama oyunda çalışmıyorevet kendi uygulaması bu ismi yazdığında hemen çıkıyor gayet kullanışlı
Program açık olacakhocam indirdim kablo ile bağladım ama oyunda çalışmıyor
şuan açık değilmi zatenProgram açık olacak
Büyük ihtimalle PS koluna Windows da resmi desteği yoktur oyunun, sonuçta Microsoft’un oyunu yapmıştır öyle şeylerforza 6 aldım pc de dualsense bağladım ama çalışmadı araştırdım ds4 ve dsx gibi yazılımlar varmış ne kadar güvenilir biilmiyorum öneriniz ne olur
anladım peki bu ds4 dsx felan hangisini kullanmalıyım bunlar güvenilir mi? ve resmi olarak nerden indiricemBüyük ihtimalle PS koluna Windows da resmi desteği yoktur oyunun, sonuçta Microsoft’un oyunu yapmıştır öyle şeyler
Dediğin tarz yazılımlarla kontrolcüyü sisteme Xbox kolu gibi gösterip oynayabilirsin.
Bu değil ds4 programı kurcanşuan açık değilmi zaten
nerden hocam işteBu değil ds4 programı kurcan