Anakart Arızalandı. Yeni Tavsiye?

fbsoner12

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
734
Arkadaşlar
ryzen 5600
5700 xt
1tb m2 ssd
16 ram
500w psu. ( psu da yükseltebilirim)
Beyaz sıvı soğutma ve beyaz kasam var.
Anakart olarak 5-6 senelik Anakartım b450m s2h v2 bugün hakkı rahmetine kavuştu yeni bir anakart bakıyorum.
Şu nasıldır?

Çok oyunla işim olmaz vaktim olursa knight online oynarım genelde youtube müzik vs.

Arkadaşlar
ryzen 5600
5700 xt
1tb m2 ssd
16 ram
Anakart olarak 5-6 senelik Anakartım b450m s2h v2 bugün hakkı rahmetine kavuştu yeni bir anakart bakıyorum.
Şu nasıldır?

Çok oyunla işim olmaz vaktim olursa knight online oynarım genelde youtube müzik vs.
nasıl arızanlı yandımı veya konsantratörümü yandı, garantisi varmı?

Bununla benim attığımın arasındaki fark ne?
nasıl arızanlı yandımı veya konsantratörümü yandı, garantisi varmı?
Kücük yeğen pcyi çalıştırdığında mosfetten kıvılcım çıkmış çalışmıyor artık. Garantisi biteli uzun zaman oluyor anakart 5-6 senelik.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan

Kücük yeğen pcyi çalıştırdığında mosfetten kıvılcım çıkmış çalışmıyor artık. Garantisi biteli uzun zaman oluyor anakart 5-6 senelik.
geçmiş olsun

Kıyaslama yapabilirsiniz ciddi fark yok. Biri atx diğeri matx birinde wifi özelliği var diğerinde yok....

Kıyaslama yapabilirsiniz ciddi fark yok. Biri atx diğeri matx birinde wifi özelliği var diğerinde yok gibi gibi....

Arkadaşlar
ryzen 5600
5700 xt
1tb m2 ssd
16 ram
Şu nasıldır?

Aga b850 ye geç

yalnız bu olayda psu da suçlu gibi biraz. Marka model bilmiyorum ama bir kontrol edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri