Oled Panelli 5060 Laptop 90k Alınır mı

HY.bagci

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
90000

dostlar selam ee mühendisliği okuyorum robotik ve otomom üzerine projeler yapıyorum hem işimi görecek hem de AAA oyunları görselliği güzel olacak şekilde oynamak istiyorum. Hp victus laptopumu satıp bunu almayı planlıyorum sizce fiyat yüksek mi ? Yurtta kalıyorum pc topla demeyin lütfen game garaj laptopları gördüm ama oled ekran olması beni ayrı bir çekti tüm önerilerinize marka fark etmeksizin açığım

dostlar selam ee mühendisliği okuyorum robotik ve otomom üzerine projeler yapıyorum hem işimi görecek hem de AAA oyunları görselliği güzel olacak şekilde oynamak istiyorum. Hp victus laptopumu satıp bunu almayı planlıyorum sizce fiyat yüksek mi ? Yurtta kalıyorum pc topla demeyin lütfen game garaj laptopları gördüm ama oled ekran olması beni ayrı bir çekti tüm önerilerinize marka fark etmeksizin açığım
alınmaz tabii ki ekranı ekran kartından pahalı oluyor :ROFLMAO: :ROFLMAO:
5070 ti-5080 geçmediğin sürece oled laptop almanı önermem güce ihtiyacın varsa onlar da 130k falan

Oled ekran için 90k vermeye gerek yok bence, bu fiyata 5070ti laptop varken. İlla oled fetişin varsa 2. El 75k ya bunun 5070 versiyonlar var

Hocam ben Oled LAptop tercih etmiyorum mat olmuyor diye, 90 bin 5070 ler de var. Buradan yazmak uygun olur mu bilmiyorum ama eğer istersen, Lenovo Legion 5 Pro 16'' Ryzen 9 8940HX ips 500 nit ve rtx 5070 var bende. Daha 1 hafta alalı test ettim vs daha kullanamadım. İşlemci mükemmel Toki için satıyorum. Oled zevkine gelecek olursan açıkçası o kadar para verip ışıklı ortamlarda ekranda kendini görmek beni tatmin etmiyor. Yansıma yapıyor diye Kaliteli bir IPS de alabilirsin.

alınmaz tabii ki ekranı ekran kartından pahalı oluyor :ROFLMAO: :ROFLMAO:
5070 ti-5080 geçmediğin sürece oled laptop almanı önermem güce ihtiyacın varsa onlar da 130k falan
teşekkür ederim yorumun için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...16-wqxga-gaming-laptop-fiyati,1153093013.html veya hocam çok az daha bütçeyi arttırıp 5070ti modellerinden almak sizin için daha iyi olacaktır

Hocam ben Oled LAptop tercih etmiyorum mat olmuyor diye, 90 bin 5070 ler de var. Buradan yazmak uygun olur mu bilmiyorum ama eğer istersen, Lenovo Legion 5 Pro 16'' Ryzen 9 8940HX ips 500 nit ve rtx 5070 var bende. Daha 1 hafta alalı test ettim vs daha kullanamadım. İşlemci mükemmel Toki için satıyorum. Oled zevkine gelecek olursan açıkçası o kadar para verip ışıklı ortamlarda ekranda kendini görmek beni tatmin etmiyor. Yansıma yapıyor diye Kaliteli bir IPS de alabilirsin.
Genel olarak soğutması hakkında bilgi verme şansın var mı ? 2. El laptop almak istemiyorum teşekkürler

Oled ekran için 90k vermeye gerek yok bence, bu fiyata 5070ti laptop varken. İlla oled fetişin varsa 2. El 75k ya bunun 5070 versiyonlar var
90k ya 5070ti bulamadım 32gb ram olması lazım en az. Bir de benim için tekli çekirdek performansı önemli o sebeple ekran kartını 2. Plana attım.

teşekkür ederim yorumun için

Genel olarak soğutması hakkında bilgi verme şansın var mı ? 2. El laptop almak istemiyorum teşekkürler
Pro ile düz legionlar boyut olarak dolayısıyla soğutma olarak da farklı, bendeki pro modelde Sadece işlemci 127W soğutucu olmadan 101 anlık gördüm, 95-96 dereceleri geçemiyorum ama 5.0 ghz de duruyor, ama gücü yapay zekaya bırakırsan gürültü sıcaklık dengesini çok iyi ayarlıyor. Ben çok şaşırdım çok güçlü bir işlemci 127W bu kadar nasıl soğur diye, mükemmel soğutması var. 5070 115W ama 122W görüyorum o da 77 yi geçmedi. Yakın bir yerlerdeysen, inceleme için bir araya gelebiliriz. Benden alman şart değil, görüp deneyimlemiş olursun. Az para vermeyeceksin. Bir de iyi model almanı öneririm. Tuf a15 almıştım. 3 ölü piksel ile geldi. 3 ten sonrası garantiye girer dediler. Işık sızması fazlaydı. Legion 5 Proda hiç biri yok. İşlemci önceliğin varsa Ryzen 9 8940HX baya iyiymiş.

90k ya 5070ti bulamadım 32gb ram olması lazım en az. Bir de benim için tekli çekirdek performansı önemli o sebeple ekran kartını 2. Plana attım.
Şöyle birşeye bakabilirsin ama legion gibi üst model değil kasa kalite farkı olur. Birde işlemci çok güç tüketiyor ve çok ısınıyor soğutabilirsen gayet iyi laptop 2tb olması da ayrı bir artı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,149
Üyeler
196,903
Son üye
patch
Geri