Biosa Giremiyorum Siyah Ekranda Kalıyor

Reaksiyon skoru
2
Faceite girebilmek için bios ayarları yaptıktan sonra tekrar biosa giremiyorum yeniden başlattığımda dele basıyorum ve sonsuz bir siyah ekranda kalıyorum yeniden başlatırken shıfte basıp yap diyenleri gördüm denedim yine aynı siyah ekranda kaldım çözümünü bilen var mı anakart A520m kv2

CSM kapalı, ekran kartın ve Windows'un da UEFI olmalı Faceit'in istediği ayarları yapabilmen için. Bir de Gigabyte anakartlarda kronik güvenli önyükleme sorunu var yanlış bir ayar yaparsan BİOS'a veda ediyorsun genelde. Anakartın pilini çıkar 5 dakika bekle, ayarları sıfırlarsa ilk yazdıklarımı gözden geçir.

CSM kapalı, ekran kartın ve Windows'un da UEFI olmalı Faceit'in istediği ayarları yapabilmen için. Bir de Gigabyte anakartlarda kronik güvenli önyükleme sorunu var yanlış bir ayar yaparsan BİOS'a veda ediyorsun genelde. Anakartın pilini çıkar 5 dakika bekle, ayarları sıfırlarsa ilk yazdıklarımı gözden geçir.
faceit ayarlarını yaptım oldu da ama dediğim gibi siyah ekranda kalıyorum anakart pilini çıkartmamın zararı olur mu

Geri