❌İndirim Bitti! 💣 Günün Bombası 22.00’De! Süre Kısa, Stok Sınırlı. Kaçırma!

Buraya da bakıyor kesinlikle. Benim paylaştığım indirimleri ben paylaştıktan sonra paylaştığını gördüm birkaç kere grubunda, gururlandım desem yalan olur. :D:D
iç sesin *herkes benim sayemde nasipleniyor ,yesin yavrucaklar ben onlara indirim bulurum * :hackerman:

benim türkçe allaha emanet ben üye bile olmadım oraya
1779216058330.webp

sırf dolandırıcıyı dolandırdım diye-telegram botları- *dolandırıcısın dedi 1 hafta ban verdi :kekw:

espiri yapıyorlar hocam belli olmuyor çünkü itopyada 1 ece ansızın 225 f + b 580 ekran kartını 6 kuruşa sattı , uzun lafın kısası tablet satacaklarsa s20 fe yi 9999 tl koysunlar , 3050 laptop koyarlarsa 20 bin tl satsınlar
itopyanınkini alanlara gelmişmiydi kaçırmıştım onu

ben 1 yıl ban yedim sitenin çok karmaşık olduğu hakkında eleştiri yaptığım için iktidar bile bu kadar katı değil
Site sahibinin birkaç ay önce atılmış sponsorlu yazılarını güncel indirim sekmesine atıp duruyolardı geçenlerde

incehesap'tan önce burası patlayacak beyler Allah'a emanet olun :D

Büyük indirim istemiyorum artık. Sadece %10-20 ucuza toplamak istiyordum sistemi. Paranoyak yaptınız al-satçılara giden anlık indirimler yüzünden.

Toksik bir kitleyle tartışıyordum bir konuyla ilgili ikiyüzlü davranıyorsunuz dedim moderatör düzenleyip paragrafı o kısmı çıkarmış oradan yuh dedim artık ya
daha traji komiğini söylim bir konuda adminin dediğinin aksine bir şey söyledim ardından ne oldu dersin bak benim geçmişimdeki yazılarımla alakalı uyarı gelmeye başladı bi baktım dediğim siteleri kaynak gösteriniz diyor , birden fazla cümle diyor yazım diyor araya 3 yıl kurdum resimden belli allah düşürmesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,094
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri