kargoyla 61 tl markette 100 tl ye bulursun zatenAlırım lazım değilse lazım oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha iyi değil mi otg dönüştürücü de sarar![]()
Klavyeye göre baya iyi benceo değilde fark ettiniz mi her indirim bir öncekinden kötü yakında otg dönüştürücü satarlar 1 tl ye
Ama incehesabı tebrik ediyorum içerik üreticilerine para basmaktansa müşteriye dağıtıp daha çok etkileşim alıyorlar.o değilde fark ettiniz mi her indirim bir öncekinden kötü yakında otg dönüştürücü satarlar 1 tl ye
şöyle söyleyeyim 100 tl ye şuanda 6-7 ekmek geliyorbıter dıye hemen aldım da fp mı bu
Bul alayım min 300tl şuan malum ram ve ssdkargoyla 61 tl markette 100 tl ye bulursun zaten
abi konuda şöyle takılıyonAlıntıyı görüntüle
Sekme 10 dakikadır açık, hiç F5 atmadım otomatik yüklendi. Deli gibi F5 atarsanız elenirsiniz![]()
ne geldi ne geldi gormedimPaylaşım için teşekkürler ihtiyaç vardı çektim 1 tane .
Jetizz kargo yazıyor bendeBurda kazanan yurtici kargo oldu tebrikler
göndermek için uğraştırırlar mı ona göre iptal edeyimsipariş verildikten sonra herkese oto mesaj basmışlar belli.
Yoksa bunlar 48 saat de anca cevap verirler ne akla hizmetse hemen cevaplamışlar müşteri memmuniyeti ön planda(!)