Yardım Bütçe Sınırı Yok Gamepad Lazım?

Attığınız ürünleri inceledim öncelikle teşekkürler
Apex5 benim kullanımımda ferrariyle ekmek almak gibi bir şey o yüzden gereksiz geldi onu eledim açıkçası.
Cyclone2 altı da bu kadarda düşmeye gerek yok dedirtti
Nihai kararda cyclone 2 ve g7pro arasında kaldım
O zaman GameSir G7 Pro almanız daha iyi olur PC tarafında eksik hissetmeniz özellik olarak

Xbox konsolunuz yoksa en ucuz olan modeli alın desenli olanlar Xbox'ı kablosuz kullanabilmek için
Xbox yok Amazon’dan hizala satıcısından 5900e beyaz alıyorum o halde

Xbox konsolunuz yoksa en ucuz olan modeli alın desenli olanlar Xbox'ı kablosuz kullanabilmek için
hocam bende cyclone 2 claw tactical combat ve secuzi lig3601 var street fighter 6 için gamepad arıyorum hala herhangi bir tavsiyeniz olabilir mi

Hiç gamepad kullanmadım hiç ps da kullanmadım hikayeli oyunlardı artık arkama yaslanıp oynamak istiyorum ve gamepad galiba en iyi seçenek bütçe sorun değil benim kullanımım için ideal ürün nedir?
İt takes two başladım gamepadle daha zevklş diyorlsr
Pc gamepad ararken standartın xbox 9. Nesil olsun. Daha iyisi varsa alabilirsin, emin değilsen bundan al. Microsoft garantili olduğundan garanti kısmında kafan rahat eder. Bütçe gram sorun değil diyorsan xbox elite series 2 bakabilirsin belki ama çok daha ucuza aynı özellikte gamepad bulabilirsin muhtemelen.

Ben zamanınza xbox 9. Nesil aldım kullanması gayet keyifli.

Bu senaryoda mantıken her gamepad kullanılabilir ki bu tamamen oyun deneyimini değiştiren bir durum o zaman şöyle yapalım ben sana her bütçeye göre söyleyeyim sen arasından beğendiğini al pahalıdan ucuza doğru gidicem

- Flydigi Apex 5
- GameSir G7 Pro
- Flydigi Vader 5 Pro
- GameSir Cyclone 2
- Thunderobot G80 TS
- Flydigi Dire Wolf 4
- PXN P5 8K
- ZD Gaming Classic Legend
- Claw's Tactical Combat
- Thunderobot G30S TE

Aklına gamepadlerle alakalı takılan başka bir şey varsa sorabilirsin
Sana göre en iyisinden en kötüsüne doğru sıralama yapar mısın lütfen hocam ?

Bu senaryoda mantıken her gamepad kullanılabilir ki bu tamamen oyun deneyimini değiştiren bir durum o zaman şöyle yapalım ben sana her bütçeye göre söyleyeyim sen arasından beğendiğini al pahalıdan ucuza doğru gidicem

- Flydigi Apex 5
- GameSir G7 Pro
- Flydigi Vader 5 Pro
- GameSir Cyclone 2
- Thunderobot G80 TS
- Flydigi Dire Wolf 4
- PXN P5 8K
- ZD Gaming Classic Legend
- Claw's Tactical Combat
- Thunderobot G30S TE

Aklına gamepadlerle alakalı takılan başka bir şey varsa sorabilirsin
Kral bende çakma xbox 360 kolu var trendyoldan almıştım 2 3 yıl oldu içini açtım bozdum hafif cihazı. Yeni bir şey baktım 1400 tl altı alacağım her gamepad neredeyse benim kolla aynı. 2000 TL'ye çıktığımda GuliKit ES PRO gördüm çok beğendim ama 2000 tuzlu geliyor bana sadece 1 2 oyun için alıyorum ömürlük. Dediğim modeli alayım mı yoksa daha alt paraya önerdiğin cihaz olur mu bana?

Xbox yok Amazon’dan hizala satıcısından 5900e beyaz alıyorum o halde
Gizala satıcısı güvenilir oradan alabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bende cyclone 2 claw tactical combat ve secuzi lig3601 var street fighter 6 için gamepad arıyorum hala herhangi bir tavsiyeniz olabilir mi
Sende olanlar ne konuda tatmin etmedi seni

Gizala satıcısı güvenilir oradan alabilirsiniz.

Sende olanlar ne konuda tatmin etmedi seni
stickleri çok yumuşak geldi

Pc gamepad ararken standartın xbox 9. Nesil olsun. Daha iyisi varsa alabilirsin, emin değilsen bundan al. Microsoft garantili olduğundan garanti kısmında kafan rahat eder. Bütçe gram sorun değil diyorsan xbox elite series 2 bakabilirsin belki ama çok daha ucuza aynı özellikte gamepad bulabilirsin muhtemelen.

Ben zamanınza xbox 9. Nesil aldım kullanması gayet keyifli.
Dünyanın en boş gamepadi ve harcanan boşa bir para. 2 kere 9. nesil eskittim bunun tecrübesinde o kadar fazla araştırma yaptım ve inceleme okudum ki gamepad uzmanı oldum ve Microsoftun ne kadar boktan bir gamepad ürettiğini öğrendim

stickleri çok yumuşak geldi
Thunderobot G80 TS veya Flydigi Dire Wolf 4 dene en ucuz seçenek olarak analog dirençleri ayarlanabiliyor.

Dünyanın en boş gamepadi ve harcanan boşa bir para. 2 kere 9. nesil eskittim bunun tecrübesinde o kadar fazla araştırma yaptım ve inceleme okudum ki gamepad uzmanı oldum ve Microsoftun ne kadar boktan bir gamepad ürettiğini öğrendim

Thunderobot G80 TS veya Flydigi Dire Wolf 4 dene en ucuz seçenek olarak analog dirençleri ayarlanabiliyor.
thunderrobot daha uygun duruyor teşekkür ederim.

3 belki 4 yıldır kullanıyorum ve hala sapasağlam çalışıyor. Hiçbir tuşunda basmama veya eskime belirtisi yok, drift problemi yok. Neye göre dünyanın en boş gamepadi olarak nitelendirdiğini anlayamadım.

En iyisi olmasada piyasadaki çoğundan daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,406
Üyeler
196,950
Son üye
Yusufixss
Geri