Ekran Kartı Bakım Sonrası Arıza

steelg

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar rtx 3060ti ekran kartıma termal macun ve termal ped bakımı yaptım ekran kartım hor spot 110 derecelere ulaşıyor ve kendi kendine kapanıyor neden olmuştur nerde yanlışlık yapmış olabilirim

arkadaşlar rtx 3060ti ekran kartıma termal macun ve termal ped bakımı yaptım ekran kartım hor spot 110 derecelere ulaşıyor ve kendi kendine kapanıyor neden olmuştur nerde yanlışlık yapmış olabilirim
soğutucu bloğu tam oturmamış olabilir vidaları tekrar kontrol edin hocam

Termal ped kalınlıklarını ölçerek mi kullandın ve normalde ped olmayan yerlere ped koymuş olabilir misin?

soğutucu bloğu tam oturmamış olabilir vidaları tekrar kontrol edin hocam
hocam 4-5 kere denedim tekrar tekrar termal ped arkadasada yaptık onda gtx 1650 vardı sorunsuz calıstı benimki böyle oldu anlayamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Termal ped kalınlıklarını ölçerek mi kullandın ve normalde ped olmayan yerlere ped koymuş olabilir misin
eski yerlerine koydum yarım mm büyük geliyordu sanırım ped

parçaları biraz daha yamuk tak rdr aç acıktıkca yemek pişir gpu üzerinde 110 derece gayet iyi sucuk falan pişer

hocam 4-5 kere denedim tekrar tekrar termal ped arkadasada yaptık onda gtx 1650 vardı sorunsuz calıstı benimki böyle oldu anlayamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eski yerlerine koydum yarım mm büyük geliyordu sanırım ped
0.5 mm büyük gelmesi sebebiyle soğutma bloğu çipe temas etmiyor olabilir.

Termal macunu çipe sürdün mü yoksa sıkıp bırakmış mıydın? Hangi marka model macun kullandın?

Geri