samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 792
Steam gelirse harika olur ama komple bitirmiş de olabilirler bu olayları
Kaç aydır devam ediyorlar bence bırakmazlar gibi. Garanti'de yapıyor bunu aynı şekil. Ama YKB kadar çok kişiye vermiyolarSteam gelirse harika olur ama komple bitirmiş de olabilirler bu olayları
Garanti bana %50 veriyor. YK 300TL harcamanın %100'ünü veriyor ilginç şekilde.Kaç aydır devam ediyorlar bence bırakmazlar gibi. Garanti'de yapıyor bunu aynı şekil. Ama YKB kadar çok kişiye vermiyolar
Garanti'nin %100 kampanyası da var. Anneme vermişti bir kereGaranti bana %50 veriyor. YK 300TL harcamanın %100'ünü veriyor ilginç şekilde.
Garanti bana %50 veriyor. YK 300TL harcamanın %100'ünü veriyor ilginç şekilde.
Siz kampanya linkini atınca bende bir girip kontrol edeyim dedim, 600 TL bonus veriyor şok oldum. TeşekkürlerGaranti'nin %100 kampanyası da var. Anneme vermişti bir kere
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Dijital oyun ve müzik platformlarında harcadığınız kadar bonus!
Mayıs ayı boyunca Steam, Spotify, Youtube Premium, PlayStation, Dark War Suvival, Last War Suvival, Whiteout-Survival, Steam Purchase, Steam Games, PUBG Mobile ve PlayStation, Fizy Turkey ve GeForce NOW Game+ dijital platformlarında, kampanyaya dahil olan kartlar ile yapacağınız yeni üyeliklerde...www.bonus.com.tr
Kampanya bu
Garanti hangi kartlara veriyor acabaGaranti'nin %100 kampanyası da var. Anneme vermişti bir kere
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Dijital oyun ve müzik platformlarında harcadığınız kadar bonus!
Mayıs ayı boyunca Steam, Spotify, Youtube Premium, PlayStation, Dark War Suvival, Last War Suvival, Whiteout-Survival, Steam Purchase, Steam Games, PUBG Mobile ve PlayStation, Fizy Turkey ve GeForce NOW Game+ dijital platformlarında, kampanyaya dahil olan kartlar ile yapacağınız yeni üyeliklerde...www.bonus.com.tr
Kampanya bu
Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor bana 2 aydır iki hesaba çıkıyordu şu an ikisinde de yok arada bir kontrol etmek lazım world mobilden arama yerine steam yazarak bulabilirsin kampanya çıkmıyorsa tanımlanmamıştırWorld mobilde göremiyorum yönlendirme yapabilir misiniz? :/
Aga kampanya ya katılmadan zaten alamazsın ne diye 5 dolar yükledin kibu konuyu tekrar yorum yapıldıgı zaman üste geldigini bilmiyordum ve indirim bitti olarak işaretleseydiniz keşke tarihe bakmadım konunun ve durduk yere gittim steamde 5 dolar bakiye ekledim![]()
SalagımAga kampanya ya katılmadan zaten alamazsın ne diye 5 dolar yükledin ki![]()
Garanti hangi kartlara veriyor acaba