Büyük Kasa Küçük Anakart Uyumu

the3min

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, büyük kasalara heveslendigim için merak ediyorum bende mATX bir anakart var havn hs 420 kasasını alırsam anakart çok küçük durur mu işlemci sogutucum 240mm

Merhaba, büyük kasalara heveslendigim için merak ediyorum bende mATX bir anakart var havn hs 420 kasasını alırsam anakart çok küçük durur mu işlemci sogutucum 240mm
durur ve kablolamada sıkıntı olabilir sıkıntıdan kastım belki biraz hava soğutmasını engeller düzgün yapılmasını zorlaştırır kablolar daha görünür olup daha az estetik durabilir ama donanımsal olarak bir sorun olmaz.

Leş gibi durur.

Peki bu kasa nasıl durur hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Lil Moresad
çok para gibi geldi bana bence cuma günü gaming gecesi indirimi bekle orada istediğin kasayı alırsın geçen hafta güzel kasalar geldi ben lian li inf 217 aldım 3499tlye bazıları ön fanlarda uğultu oluyor falan demiş ben göremedim çok sorun olarakta görmüyorum https://incehesap.ggbaba.info/ burada bunlar gözüküyor eksik biraz ama cuma günü görürsün anakartına uygun kasalar olur muhtemelen

atx kasaya matx anakart bence çirkin duruyor, ha ben almak istiyorum sonradan atx anakart alırım diyorsan al tabi sen bilirsin.

Kötü durur. Emanet gibi olur.

G3IeyXcX0AAP975.webp

Peki bu kasa nasıl durur hocam

@Lil Moresad
Vision Compact çok güzel kasadır kullanıyorum diye demiyorum :P Bu kasada da emanet duru anakartın. Hatta Bu tip akvaryum kasalarda fanlar ile donatmazsanız çok çok ıssız kalır kasa içi. Ve vision compact fansız satılır.

İlerde geliştirirse gerekli keşke 420 mm üst radyatörü olan kasayı alsaydım diyorum
Hs420 harika bir kasadır. Bende çok beğeniyorum. Lakin matx çok kötü durur.

Lian Li Vector bak ya da mini v2

Bu işler yaratıcılık meselesi, kötü durur, olmaz diyende yaratıcılık yok.

direkt kasanın kitapçığını bul sitesinde falan pdf olarak onun içerisinde hangi anakartın kasa içinde nasıl duracağı gözüküyor en iyi ordan anlarsın ben pek önemli görmüyorum kasanın görüntüsünü falan
Bu sanırım hocam ama bulamadim

Şu sıra almayı düşünmüyorum ama yine de fikir oluştu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,163
Üyeler
196,904
Son üye
0Atilla9