Çözüldü✓ Ekran Kartın Seri Numarası Nerede?

kasvaa

80+
Reaksiyon skoru
78
Arkadaşlar ekran kartının garanti süresini 2 yıl daha ek uzatmak için ürünün seri numarasını istiyor ASUS TUF GAMİNG 5070Ti ekran kartının seri numarası nerede yazıyor veya nasıl öğrenebilirim yardımcı olun lütfen.

Ekler

• 1000065141.webp
    1000065141.webp
    135.8 KB · Hit: 28
Kutusunun yan tarafında barkod gibi bir şey olması gerekiyor veya kartın üzerinde de olabilir. Ben de 5070 var hem kartın yan tarafında hemde kutusunun yan tarafında mevcut üstat.

Kutusunun yan tarafında barkod gibi bir şey olması gerekiyor veya kartın üzerinde de olabilir. Ben de 5070 var hem kartın yan tarafında hemde kutusunun yan tarafında mevcut üstat.
hocam hangi harfle başlıyor W3Y ile başlıyor benimki o mu acaba

Üstat eğer PC'ye takılı ise şöyle de öğrenebilirsiniz;

GPU-Z Kullanımı: Ücretsiz TechPowerUp GPU-Z programını indirip çalıştırarak; kartınızın üretim kodlarını, GPU sürümünü ve özelliklerini resmi verilerle karşılaştırabilirsiniz.

NVIDIA Denetim Masası: Masaüstüne sağ tıklayıp NVIDIA Denetim Masası > Sistem Bilgisi yolunu izleyerek kartınızın donanım kimliğini görüntüleyebilirsiniz.

hocam pc daha kurmadım o yüzden öğrenemiyorum o şekilde kutunun yanında var harflerle karışık 15 sayılı numara onu siteye giriyorum ama kabul etmiyor
Üstat eğer PC'ye takılı ise şöyle de öğrenebilirsiniz;

GPU-Z Kullanımı: Ücretsiz TechPowerUp GPU-Z programını indirip çalıştırarak; kartınızın üretim kodlarını, GPU sürümünü ve özelliklerini resmi verilerle karşılaştırabilirsiniz.

NVIDIA Denetim Masası: Masaüstüne sağ tıklayıp NVIDIA Denetim Masası > Sistem Bilgisi yolunu izleyerek kartınızın donanım kimliğini görüntüleyebilirsiniz.

Anakart için nerden yapılıyor işlem?

S/N-SN veya serial number diye yazar kral çok zor bir şey değil. Kutu üzerinde bir sürü barkodun olduğu bölüm varya orda yazar birde ekran kartının arka backplate kısmında yazar etiketin üstünde.

S/N-SN veya serial number diye yazar kral çok zor bir şey değil. Kutu üzerinde bir sürü barkodun olduğu bölüm varya orda yazar birde ekran kartının arka backplate kısmında yazar etiketin üstünde.
evet gördüm kaç defa girdim kabul etmedi 3060 gösteriyordu ekran kartını, müşteri hizmetlerine ulaşıp fotoğraf falan atmamı istediler düzelttiler sistemsel hataymış :D
Anakart için nerden yapılıyor işlem?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,047
Üyeler
197,611
Son üye
Batuq18
Geri