Vp Alımı Fakat Riot Cevap Vermiyor

d7nz

80+
Reaksiyon skoru
0
Son 24 saattir, Riot'un oyun içi mağazasından yaptığım alışverişlerde her zaman kullandığım kartla aynı hesaba 5350 VP eklemeye çalışıyorum, ancak aşağıdaki resimde gösterilen hatayı alıyorum. İlk başta bunun bir hata olduğunu düşündüm ve yarın tekrar denemeye karar verdim, ancak yine aynı hatayı veriyor. Almaya çalıştığım bıçak 8 saat sonra tükenecek, bu yüzden panik halindeyim.

Kartın kendisinde bir sorun yok; üzerinde fazlasıyla bakiye var ve çevrimiçi ve uluslararası alışverişler için etkinleştirilmiş durumda. Riot tarafında bir sorun olup olmadığını bilmiyorum.

Başka bir hesaptan da satın almayı denedim, ancak yine de işe yaramadı.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-20 124456.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-20 124456.webp
    7.6 KB · Hit: 27
Hocam kartinizi yeniden girin belki hatali tuslama yapmis olabilirsiniz oyle gorunuyor riottada sorun olabilir diger vp satan yerlerden alip kod girin oyle olmuyormu.

Siteden vp al oyundan alamıyorsan kodu oyuna gir hem daha uygun olur sizin için

Hocam kartinizi yeniden girin belki hatali tuslama yapmis olabilirsiniz oyle gorunuyor riottada sorun olabilir diger vp satan yerlerden alip kod girin oyle olmuyormu

diger yerler cok daha pahaliya veriyor ve kart bilgilerini dogru girdigime de eminim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siteden vp al oyundan alamıyorsan kodu oyuna gir hem daha uygun olur sizin için
hangi siteden alabilirim bildigim kadariyla riotun kendi sitesinde yok ve diger riota bagli olmayan siteler de genellikle daha pahalı oluyor ve bazen vp aktarilmiyor

diger yerler cok daha pahaliya veriyor ve kart bilgilerini dogru girdigime de eminim

hangi siteden alabilirim bildigim kadariyla riotun kendi sitesinde yok ve diger riota bagli olmayan siteler de genellikle daha pahalı oluyor ve bazen vp aktarilmiyor
Hi2games itemsatış gibi sitelerden alıyorum ben sitelerde herzaman daha uygun riot pahalıya satılıyor

Vatangamedan falan alabilirsin ucuz oluyo riota gore

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,071
Üyeler
197,364
Son üye
Ukulan53
Geri