Game Garaj Prime S43 Amd Ryzen 5 7500f 32gb Ram 1tb Ssd Rx9060xt 16gb 53k

Reaksiyon skoru
0
Güzel sistem alınır bu fiyata taksit seçeneği de var.

Ekmek arası gider yani bütçen varsa alabilirsin

Merhaba 53k sistem oyun oynuyorum daha çok nasıldır konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ? bu fiyata daha iyi toplaya bilir miyim veya önere biliceğiniz başka sistemler var mıdır?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buradan insanların değerlendirmelerine de bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama değerlendirmem gerekirse bence eli yüzü düzgün gayet güzel bir sistem olmuş. Bu fiyata tek tek toplasanız 16 ramli versiyonunu toplayabiliyorsunuz. Geçen vatana çok benzer bir sistem gelmişti 16 ramli versiyonu bu onun 32 hali ve 9 taksit şeklinde. Her bileşeni belli bir kalitede. Bütçeniz buysa kaçırmayın derim.

taksit nasl oluyo kanka kredi kartınamı

Evet hocam satın alma ekranında çıkmazsa kartınıza göre banka uygulamasından kendiniz de taksitlendirebilirsiniz ama yanlış görmediysem 9 taksit seçeneği var bu üründe

9060 xt vs 5060tı arasında bana cok sorun yasatır mı ? hangısı daha ıyı olur o kadar fıyat farkını vermeme gerek var mı bılgı verebılır mısınız ?

9060 xt vs 5060tı arasında bana cok sorun yasatır mı ? hangısı daha ıyı olur o kadar fıyat farkını vermeme gerek var mı bılgı verebılır mısınız ?

Aralarında çok fark yok performans olarak hatta dlss sayesinde 5060 Ti daha iyi ama eğer fiyat farkı çoksa arasında 9060 xt daha mantıklı. Çok fiyat farkı yoksa kesinlikle 5060 Ti

Gerek yok hocam. 9060XT 16GB ile şuana kadar çıkmış tüm oyunları ve %99 önümüzdeki 3 sene içerisinde çıkacak tüm oyunları 2k Ultra ayarlarda oynayabilirsiniz. FPS yeterli gelmezse FSR açarsınız DLSS ile aynı mantık zaten. 5060Ti 16gb ile kafa kafaya bir kart zaten. 5060Ti çok çıtır daha iyi fakat aradaki fiyat farkına bir işlemci alıyorsunuz çok gereksiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,690
Üyeler
197,020
Son üye
kasterborous
Geri