Sıfır 250sr mı Yoksa 2. El R25 mi?

NordaN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
Bütçe
300000
Merhabalar değerli forum üyeleri. Geçtiğimiz günlerde kendime bir motorsiklet almaya karar verdim. Ve bunun sonucunda sıfır 250sr mı yoksa 2. El 2020-2017 model r25 mi kararsız kaldım.
Yıllar öncesinden rs200 kullanıyordum ve bazı sebeplerden satmıştım. Şimdi tekrardan bir motorsiklet almak istiyorum.
Ekipman bütçemi çıkarınca motor için 250-300 civarı bir bütçem kalıyor. Daha üstüne malesef ki çıkamam. Bu konuda önerileriniz var ise bekliyorum. Ek olarak cbr250 de değerlendirebilirim.

Selam, 300bin bütçe sr için fazla para. Face gruplarında 5k km görmemiş 24 model üstü motorları 110 115'e alabilirsin. Ben ille de sıfır alacam diyorsan kredi kartına taksit yapmanı tavsiye ederim. Kredi kartına vade farksız taksit yapıldığı için 2. El piyasasında çok düşüyor fiyatları

Selam, 300bin bütçe sr için fazla para. Face gruplarında 5k km görmemiş 24 model üstü motorları 110 115'e alabilirsin. Ben ille de sıfır alacam diyorsan kredi kartına taksit yapmanı tavsiye ederim. Kredi kartına vade farksız taksit yapıldığı için 2. El piyasasında çok düşüyor fiyatları
Aslında kafam bi yandan 450sr a da kaymıyor değil hocam. Ama onu kullanabilir miyim bilmiyorum. Çünkü daha önce 200cc tecrübem tek var ama kullanmayalı 3 4 yıl oluyor

Aslında kafam bi yandan 450sr a da kaymıyor değil hocam. Ama onu kullanabilir miyim bilmiyorum. Çünkü daha önce 200cc tecrübem tek var ama kullanmayalı 3 4 yıl oluyor
O motorda keonik yağ soğutucu patlatma sorunu vardı çözdülermi bilmiyorum ayrıca bu kadar para verilecekse şahsen ben gidip dandik çin malı motor almam bozulsa yok parça bekle yok orası burası bozulsun yolda kal satarken değeri çok düşmesi ayrı

Bende 250sr var. Kasım ayında ehliyet aldım ve ardından direkt motoru aldım. İlk km'lerde zorlandım ama sonrasında tepkimesine falan alışabildim. 1000km tecrübem oldu, Sakarya'dan Kocaeli'ye git gel yapabiliyorum. 450Sr alırsanız ilk 100km'den sonra sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Sadece şöyle bir sorun var 450sr'larda yağ soğutucusu patlama mevzusu. Hangi modellerinde kronik bu sorun ya da çözdüler mi emin değilim. Onu bi araştırmanı öneririm

Merhabalar değerli forum üyeleri. Geçtiğimiz günlerde kendime bir motorsiklet almaya karar verdim. Ve bunun sonucunda sıfır 250sr mı yoksa 2. El 2020-2017 model r25 mi kararsız kaldım.
Yıllar öncesinden rs200 kullanıyordum ve bazı sebeplerden satmıştım. Şimdi tekrardan bir motorsiklet almak istiyorum.
Ekipman bütçemi çıkarınca motor için 250-300 civarı bir bütçem kalıyor. Daha üstüne malesef ki çıkamam. Bu konuda önerileriniz var ise bekliyorum. Ek olarak cbr250 de değerlendirebilirim.
Hocam çimli düşünüyorsan sr 250 değilde Voge veya Qj motor ( RKS ) R250r gibi modelelere yönel sr 250 arızaları bitmez. Proısofi diye bir kanal var orada video var izle iyi olur senin için. İlla sr250 ve 2. r25 arasında isen r25 al geç .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde 0 zaten alma 0 a yakın olanları yarı fiyatına yığılı piyasada .

aprilla rs 457

Sıfır motor tabii ki ama az daha biriktir 450SR al, arada çok fark var.

Aaaa olurmu 250 k ile Kawasaki H2R almalı.
kdfoslüpdfsağüdafs r6 kazalı akabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sr modellerinden alma dostum ktonikle uğraşma al r25 keyfine bak

Geçmişte 7-8k 250sr tecrübem var pişman değilim ilk motorumdu fakat bazı sinir bozucu durumları mevcut plastik aksamın gıcırtısı gibi o yüzden alınabiliyorsa r25 alınmalı mümkünse 15-20k yı geçmemiş 2022-23 kasa

Geri