8 gb vram alınmaz artık 9060xt almaya bakKimisi amd kartı çok problemli başına dertmi arıyorsun bütçen o akdarsa 5060 al 8gb ama dlss gibi + özellikleri var diyor kimiside 16 gb güççlü vram daha uzun ömürlü ne almam lazım birde ram eksiğim var ne almalıyım teşekkürler
9060xt alabilirsin Hayatımda hiç Nvidia kart kullanmadım hep AMD kullandım hiçte sorun yaşamadım millet çok abartıyor sürücü de problem varsa onuda düzeltiyorlar zaten güncelleme ileKimisi amd kartı çok problemli başına dertmi arıyorsun bütçen o akdarsa 5060 al 8gb ama dlss gibi + özellikleri var diyor kimiside 16 gb güççlü vram daha uzun ömürlü ne almam lazım birde ram eksiğim var ne almalıyım teşekkürler
hocam pek anlamıyorum o yüzden soruyorum cs2 için 5070 ile 9070xt arasında kaldım. fsr dlss falan ne bilmiyorum bunlar cs2 için önemli şeyler mi ?Dlss ve fsr'ın farkını cidden anlayacağını sanmıyorum. FSR 1.0 bile gözüme çok batmıyor FSR 4.1 fersah fersah iyi. 9060XT alın. Problemler her iki taraftada var sorunsuz ürün yok piyasada sistem stabilse amd de sorun yaşaman zor kartta direk fabrika çıkışı problem yok ise.
CS2 de upscale teknolojisi kullanılmamalı zaten FSR 1.0 var CS2 de 1080P altı çözünürlükte oynuyorsan hayırlı olsun japon yetişkin filmi gibi oluyor oyun. Ayrıca cs2 işlemci oyunu ekran kartı yerine işlemciye yoğunlaşmaya çalışın.hocam pek anlamıyorum o yüzden soruyorum cs2 için 5070 ile 9070xt arasında kaldım. fsr dlss falan ne bilmiyorum bunlar cs2 için önemli şeyler mi ?
2 yıl olacak nerdeyse 6750xt kullanıyorum amd nin 2 güncellemesi sorunluydu onun dısında sorun yasamadımKimisi amd kartı çok problemli başına dertmi arıyorsun bütçen o akdarsa 5060 al 8gb ama dlss gibi + özellikleri var diyor kimiside 16 gb güççlü vram daha uzun ömürlü ne almam lazım birde ram eksiğim var ne almalıyım teşekkürler
CS2 de upscale teknolojisi kullanılmamalı zaten FSR 1.0 var CS2 de 1080P altı çözünürlükte oynuyorsan hayırlı olsun japon yetişkin filmi gibi oluyor oyun. Ayrıca cs2 işlemci oyunu ekran kartı yerine işlemciye yoğunlaşmaya çalışı
9070xt daha iyi bir kart ama sadece cs2 için 5060Ti bile fazla oluyor işlemci oyunu.napayım yanı anlamadım zaten cs oyuncuları 1080 p altı de oynuyor.Hangisini alayım ?
5060 8 gb ile 9060xt yan yana koymak hakaret olacaktır 16 gb 5060ti ile kıyaslarsın iki kartı onun dışında sormaya gerek yok forza 6 bile 14 gb vram tüketiyorKimisi amd kartı çok problemli başına dertmi arıyorsun bütçen o akdarsa 5060 al 8gb ama dlss gibi + özellikleri var diyor kimiside 16 gb güççlü vram daha uzun ömürlü ne almam lazım birde ram eksiğim var ne almalıyım teşekkürler
9060xt al kesinlikle daha geçen hafta aynı şekil sadece cs valo oynayan bir arkadaş vardı 35 e 0 sistem dizdim ona dün aldı kasayı memnun 9060xt 5600x kombosu iyinapayım yanı anlamadım zaten cs oyuncuları 1080 p altı de oynuyor.Hangisini alayım ?
hocam 5070 ile 9070xt arasında kaldım demiştim üstteki mesajımı okursanız ona göre yazarmısınız ?5060 8 gb ile 9060xt yan yana koymak hakaret olacaktır 16 gb 5060ti ile kıyaslarsın iki kartı onun dışında sormaya gerek yok forza 6 bile 14 gb vram tüketiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
9060xt al kesinlikle daha geçen hafta aynı şekil sadece cs valo oynayan bir arkadaş vardı 35 e 0 sistem dizdim ona dün aldı kasayı memnun 9060xt 5600x kombosu iyi