🔥İndirim Penta Tandem 4k 240hz Msı Mag 321up X24 44.134 Tl

Bu beş katmanlı.

Qd oled gen 3 4 katman
Qd oled gen 4 5 katman
Woled gen G3 3 katman
Woled gen 4 4 katman
27'su gelecek mi bunlarin?
Birde Asus kadar renk seçenekleri çok mu?
Asusun renklerinin renk kalibrasyonuna çok alıştım.
Samsung çok kötüydü mesela.

hocam arada 15k var bunu mu alsam yoksa diğerinimi sizce bide ne kadar dayanır bu bu fiyat ile sizce
birisi curved 5120x1440 birisi düz panel 4k
341cqr yi çift monitör olarak kullanman çok zor bence ihtiyacına göre alabilirsin
ben düz panel bekliyorum mesela dikey rgbli yani gen 5

birisi curved 5120x1440 birisi düz panel 4k
341cqr yi çift monitör olarak kullanman çok zor bence ihtiyacına göre alabilirsin
ben düz panel bekliyorum mesela dikey rgbli yani gen 5
oda doğruda ben onada karar veremedim zaten burdan bakınca 4k olan daha mantıklı geliyor tabi akşam 3 4 saat chill takılıcam işte oyun video vs

hocam arada 15k var bunu mu alsam yoksa diğerinimi sizce bide ne kadar dayanır bu bu fiyat ile sizce
Kullanılan tandem panel aynı. Aradaki fark tepe parlaklık 1000nit yerine 1300nit ve yeni Windows ile uyumlu Dikey RGB piksel düzeni. Bir de oled care 2.0 yerine 3.0 var. Gerisi aynı.

Kullanılan tandem panel aynı. Aradaki fark tepe parlaklık 1000nit yerine 1300nit ve yeni Windows ile uyumlu Dikey RGB piksel düzeni. Bir de oled care 2.0 yerine 3.0 var. Gerisi aynı.
ben mac kullanıyorum hocam yazılarda dikey yada üçgen fark eder mi?

27'su gelecek mi bunlarin?
Birde Asus kadar renk seçenekleri çok mu?
Asusun renklerinin renk kalibrasyonuna çok alıştım.
Samsung çok kötüydü mesela.
Tandem 4k 27'' qd var zaten elindeki mesela. Ama kaplama falan ne zaman güncellenir bilmiyorum.

Tandem woled 4k 27'' bu yıl sonu gelecek.

Tandem 4k 27'' qd var zaten elindeki mesela. Ama kaplama falan ne zaman güncellenir bilmiyorum.

bence 4k 27 inçlerin kaplamayı artık güncellemezler ilerde gen 5 gelince güncellerler hatta dediğiniz gibi 4k atlayıp 5k 27 inç gelebilir

ben wolede bir türlü ısınamadım tandem woled nasıl oluyor
ömür açısından ve yazı netliği açısından benim beklediğimle aynı olur mu

bence 4k 27 inçlerin kaplamayı artık güncellemezler ilerde gen 5 gelince güncellerler hatta dediğiniz gibi 4k atlayıp 5k 27 inç gelebilir
2k 27'' modellerin kaplaması güncellenmiş versiyonu tanıtıldı. 4k 27'' de güncellenebilir. Yine de kesin bir şey diyemem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben wolede bir türlü ısınamadım tandem woled nasıl oluyor
ömür açısından ve yazı netliği açısından benim beklediğimle aynı olur mu
Anlatsam uzar da 2 farklı tandem woled var. Birisi eski tandem olmayanın biraz daha canlı ve parlak versiyonu beyaz alt piksel li. Diğeri de qd oled gibi R-G-B piksel düzeni var.

@Loky seninkiler yolda

Geri