roanthe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 299
Ben kullanıyom efso bişey, ama dahili hoparlör yok2k 260 hz sipariş verdim dün.konu karışmış baya.nasıl kullanan var mı?
Ben kullanıyom efso bişey, ama dahili hoparlör yok2k 260 hz sipariş verdim dün.konu karışmış baya.nasıl kullanan var mı?
Hocam monitörden memnun musun?2k 260 hz sipariş verdim dün.konu karışmış baya.nasıl kullanan var mı?
Ocaktan bu yana 3 kez monitör değiştirdim sonunda aradığımı buldum hocam çok memnunum.Hocam monitörden memnun musun?
Bende aldım bu monitörden hocam ayrıca 5 kez Ktc H27T22C alıp iade edip sonra bunu alıp bunda karar kıldım ve kaldı . Ancak şöyle bir sorum olacak sizde de var mı bilmiyorum. Ktc 400 nit parlaklık ve 1200:1 kontrast a sahip panel ile geliyor . Bu monitörün de bilgilerinde 450nit parlaklık ve 1300:1 kontrast var. Bende ayrıca lenevo R27qe de var . Şimdi 3 monitörü kıyaslama yapabiliyorum ancak sanki Thunderobot monitör 450 nit parlaklık seviyesi ve 1300:1 kontrast konusunda diğerlerinde geride gibi hissediyorum. Ya da tahminim şu bende renk ayarlarında bir problem var. Sizin renk ayarlarınız nasıl sadece Osd menüsünden renk ayarı yaparak mı kullanıyorsunuz ilave olarak nvdia denetim masasında bulunan renk ayarları ile de ilave ayar çektiniz mi ?Ocaktan bu yana 3 kez monitör değiştirdim sonunda aradığımı buldum hocam çok memnunum.
Hocam amd 9060 xt 16gb var bende gigabyte gs27qa modelinden geçtim 300 nit civarıydı sanırım o monitör arada bariz fark var ikisi arasında. osd ayarları dışında amd adrenalinden vs ekstra bir ayar yapmadım.hdr kapalı kullanıyorum hdr açıkken parlaklık kısık geldi benimde gözüme.osd ayarlarını baya kurcaladım ama 1 2 saat uğraşmışımdırBende aldım bu monitörden hocam ayrıca 5 kez Ktc H27T22C alıp iade edip sonra bunu alıp bunda karar kıldım ve kaldı . Ancak şöyle bir sorum olacak sizde de var mı bilmiyorum. Ktc 400 nit parlaklık ve 1200:1 kontrast a sahip panel ile geliyor . Bu monitörün de bilgilerinde 450nit parlaklık ve 1300:1 kontrast var. Bende ayrıca lenevo R27qe de var . Şimdi 3 monitörü kıyaslama yapabiliyorum ancak sanki Thunderobot monitör 450 nit parlaklık seviyesi ve 1300:1 kontrast konusunda diğerlerinde geride gibi hissediyorum. Ya da tahminim şu bende renk ayarlarında bir problem var. Sizin renk ayarlarınız nasıl sadece Osd menüsünden renk ayarı yaparak mı kullanıyorsunuz ilave olarak nvdia denetim masasında bulunan renk ayarları ile de ilave ayar çektiniz mi ?
Malum monitörü alan şuan sayılı kişileriz ve sadece birbirimize soru sorabiliyoruz![]()
hocam 10-14k arasında 27 inç ips önerir misiniz beğendiğinizHepsi rakiplerinden ucuz.
hocam fp monitörler bende 27 inçlik modeli var şuan kullandığım 260hz 2k gayet güzel ölü piksel falan yok hatta ikinci monitör olarak 24 inçliğini de almıştım ama ondan bobin titremesi sesi geliyordu bakmaları için yolladım (ikisini de bu siteden gamingentr den aldım)Kağıtüstünde fiyatına göre çok iyi gözüküyorlar.
![]()
ThundeRobot ZF24F240-TUR 23.8 inç Gaming Monitör
Olağanüstü kontrastı geniş görüş açılarıyla birleştirerek, farklı açılardan bakıldığında renklerin tutarlılığını korurken parlaklık geçişlerini iyileştirir.www.gaming.gen.tr
![]()
ThundeRobot ZQ27F260L-TUR 27 inç Monitör
2K ultra yüksek çözünürlüklü bu 27 inç dar çerçeveli oyun monitörü, film izleme, dizi izleme ve AAA oyunlar için olağanüstü keskin ve rafine görüntüler sunar.www.gaming.gen.tr
![]()
ThundeRobot ZF25F400L-TUR 24.5 inç Monitör
Yıldırım hızında nişan alma, keskin nişancılık, hareket ve yetenek kullanımı için giriş gecikmesini ortadan kaldırın.www.gaming.gen.tr
![]()
Hakkımızda | THUNDEROBOT Global
Haier'in amiral gemisi e-spor markası olan THUNDEROBOT, her türlü senaryoya uygun oyun donanımı üretiyor. Bugün en son teknolojiye sahip tasarımı ve profesyonel oyun ekipmanlarını deneyimleyin.global.thunderobot.com
arkadaşlar monitörün 1080p 240 hz sini alan var mı? monitörde arada sırada cızırtı sesi geliyor duyulacak kadar,bir tek bende mi oldu acaba
ben de aynı durumu yaşadım monitörden bobin titremesi sesi geliyodu 165-240 hz arası değerlerde bakmaları için yolladım eğer hepsinde varsa iade edicemhocam fp monitörler bende 27 inçlik modeli var şuan kullandığım 260hz 2k gayet güzel ölü piksel falan yok hatta ikinci monitör olarak 24 inçliğini de almıştım ama ondan bobin titremesi sesi geliyordu bakmaları için yolladım (ikisini de bu siteden gamingentr den aldım)
ne zaman aldın 2 hafta geçince iade edilebiliyor mu? Bu arada bobin sesi galiba dp yüzünden hdmi geçince düzeldihocam fp monitörler bende 27 inçlik modeli var şuan kullandığım 260hz 2k gayet güzel ölü piksel falan yok hatta ikinci monitör olarak 24 inçliğini de almıştım ama ondan bobin titremesi sesi geliyordu bakmaları için yolladım (ikisini de bu siteden gamingentr den aldım)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben de aynı durumu yaşadım monitörden bobin titremesi sesi geliyodu 165-240 hz arası değerlerde bakmaları için yolladım eğer hepsinde varsa iade edicem
iade süresi 2 hafta ürün eline ulaşınca 2 hafta içinde iade edebilirsin bugün garanti kapsamında yenisini yollamıslar simdi ona bakıcamne zaman aldın 2 hafta geçince iade edilebiliyor mu? Bu arada bobin sesi galiba dp yüzünden hdmi geçince düzeldi
ne zaman aldın 2 hafta geçince iade edilebiliyor mu? Bu arada bobin sesi galiba dp yüzünden hdmi geçince düzeldi