roanthe
80+ Bronze
- Katılım
- 8 Mayıs 2025
- Mesajlar
- 505
- Reaksiyon skoru
- 249
Ben kullanıyom efso bişey, ama dahili hoparlör yok2k 260 hz sipariş verdim dün.konu karışmış baya.nasıl kullanan var mı?
Ben kullanıyom efso bişey, ama dahili hoparlör yok2k 260 hz sipariş verdim dün.konu karışmış baya.nasıl kullanan var mı?
Hocam monitörden memnun musun?2k 260 hz sipariş verdim dün.konu karışmış baya.nasıl kullanan var mı?
Ocaktan bu yana 3 kez monitör değiştirdim sonunda aradığımı buldum hocam çok memnunum.Hocam monitörden memnun musun?
Bende aldım bu monitörden hocam ayrıca 5 kez Ktc H27T22C alıp iade edip sonra bunu alıp bunda karar kıldım ve kaldı . Ancak şöyle bir sorum olacak sizde de var mı bilmiyorum. Ktc 400 nit parlaklık ve 1200:1 kontrast a sahip panel ile geliyor . Bu monitörün de bilgilerinde 450nit parlaklık ve 1300:1 kontrast var. Bende ayrıca lenevo R27qe de var . Şimdi 3 monitörü kıyaslama yapabiliyorum ancak sanki Thunderobot monitör 450 nit parlaklık seviyesi ve 1300:1 kontrast konusunda diğerlerinde geride gibi hissediyorum. Ya da tahminim şu bende renk ayarlarında bir problem var. Sizin renk ayarlarınız nasıl sadece Osd menüsünden renk ayarı yaparak mı kullanıyorsunuz ilave olarak nvdia denetim masasında bulunan renk ayarları ile de ilave ayar çektiniz mi ?Ocaktan bu yana 3 kez monitör değiştirdim sonunda aradığımı buldum hocam çok memnunum.
Hocam amd 9060 xt 16gb var bende gigabyte gs27qa modelinden geçtim 300 nit civarıydı sanırım o monitör arada bariz fark var ikisi arasında. osd ayarları dışında amd adrenalinden vs ekstra bir ayar yapmadım.hdr kapalı kullanıyorum hdr açıkken parlaklık kısık geldi benimde gözüme.osd ayarlarını baya kurcaladım ama 1 2 saat uğraşmışımdırBende aldım bu monitörden hocam ayrıca 5 kez Ktc H27T22C alıp iade edip sonra bunu alıp bunda karar kıldım ve kaldı . Ancak şöyle bir sorum olacak sizde de var mı bilmiyorum. Ktc 400 nit parlaklık ve 1200:1 kontrast a sahip panel ile geliyor . Bu monitörün de bilgilerinde 450nit parlaklık ve 1300:1 kontrast var. Bende ayrıca lenevo R27qe de var . Şimdi 3 monitörü kıyaslama yapabiliyorum ancak sanki Thunderobot monitör 450 nit parlaklık seviyesi ve 1300:1 kontrast konusunda diğerlerinde geride gibi hissediyorum. Ya da tahminim şu bende renk ayarlarında bir problem var. Sizin renk ayarlarınız nasıl sadece Osd menüsünden renk ayarı yaparak mı kullanıyorsunuz ilave olarak nvdia denetim masasında bulunan renk ayarları ile de ilave ayar çektiniz mi ?
Malum monitörü alan şuan sayılı kişileriz ve sadece birbirimize soru sorabiliyoruz![]()