Rtx 5070 Sistem İçin 16.000 Tl 2k 27" Ips Monitör Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
26
Bütçe
16000
Tamamen hikayeli ve sinematik oyunlar (STALKER 2, Crimson Desert, Cyberpunk 2077 vb.) oynamak amacıyla yeni bir monitör arıyorum. Rekabetçi (CS2, Valorant tarzı) e-spor oyunlarıyla pek aram yok. Bu yüzden önceliğim 360Hz+ gibi aşırı yüksek yenileme hızlarından ziyade renk kalitesi, panel doygunluğu, yüksek kontrast ve başarılı siyah derinliği. Ekran kartım RTX 5070. Bütçe 16.000 TL'ye kadar f/p olarak daha ucuz varsa da olur.

5070 4K da oynatır mı hocam?
ben 6800xt ile oynadım valla her oyunu 5070 benım karttan daha guclu de 4k da bazı oyunlarda grafik ayarlarından 2 3 tane ayarı ultradan yükseğe çekersin dlss dengeli verirsin oynarsında 5070wramı bi tık sıkıntı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nvidia şu karta 16gb wram koysa kesinlikle bu monitörü al derdimde 12gb wram sıkıntı çıkarabılır bazı oyunlarda şimdi düşününce

ben 6800xt ile oynadım valla her oyunu 5070 benım karttan daha guclu de 4k da bazı oyunlarda grafik ayarlarından 2 3 tane ayarı ultradan yükseğe çekersin dlss dengeli verirsin oynarsında 5070wramı bi tık sıkıntı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nvidia şu karta 16gb wram koysa kesinlikle bu monitörü al derdimde 12gb wram sıkıntı çıkarabılır bazı oyunlarda şimdi düşününce
Önerebileceğiniz 2k monitör var mı bu bütçelerde?

bir sürü teknoloji getirdiler onun için panele kendi kendine ayarlıyor yanma olayının baya önüne geçildi tabi tamamen bitmiş değil biraz dikkatli kullanırsınız

Reis oled al mümkünse 5 6k daha ver 16 17k FPS oyuncusu değilsen IPS için çok fazla sana oled al zirveye oyna

Yanmadan korkuyorum hocam biraz.
Yanma garantili oluyor zaten oled ler. Bırak yansın ya :) hayat korkarak yaşanmaz, şu oled zevki yaşa kesinlikle. Yoksa 2K IPS e 16 K verilmez. 8-10 arası bi sürü model var.
OLED kullanırken biraz daha dikkatli kullanmak lazım o kadar :)

Yanma garantili oluyor zaten oled ler. Bırak yansın ya :) hayat korkarak yaşanmaz, şu oled zevki yaşa kesinlikle. Yoksa 2K IPS e 16 K verilmez. 8-10 arası bi sürü model var.
OLED kullanırken biraz daha dikkatli kullanmak lazım o kadar :)
Öyle yapıcam artık 16 vermişken az daha eklerim oled alırım. Sağolun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri