Yardım Sipariş Verdim.-Cyclone2 Gamepad 3775₺ Alınır mı?

G80 TS özellik olarak çok daha dolu bir gamepad ve fiyatına göre de oldukça iyi. Ancak bu özellikleri kullanmayacak ya da umursamayacak biri için Cyclone 2, şarj standından dolayı tercih edilebilir.

Ama ben olsam, sunduğu özelliklerden ötürü G80 TS alırdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar da gömülecek bir gamepad değil abartmayın
4.4K'ya değeceğine düşündüğün ne özelliği var?

6 ay kadar önce ben de aynı durumdaydım. Ağabeyime danıştım, onun Wraith'ten aldığı "BIGBIG WON Aether" adında bir kol vardı; 1000 TL'ye bana sattı. Kolu ağabeyim yaklaşık 1 yıl boyunca yoğun kullandı, ben de aldıktan sonra çok yoğun olmasa da kullanmaya devam ettim. Şu an çıkardığı tek sorun bazen X tuşunun geri gelmeyip takılı kalması, daha garanti ile iletişime geçmedim. Tavsiye ederim. 4.3k iyi para, Wraith de kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir site diye düşünüyorum.

Kol Linki: https://wraithesports.com/products/bigbig-won-aether-oyun-kolu?variant=49617057251521

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-20 165609.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-20 165609.webp
    29.1 KB · Hit: 36
Flydigi Apex 5 kullanıcısı olarak Gamesir Cyclone 2 deneyimledim çok güzeldi. Orta bütçeye alınacak tek seçenek. Şarj istasyonu , tmr stickler, düşük gecikmesi ve ergonomisi harika.

Eğer adaptive trigger , 4 motorlu titreşim , modülerlik ve yuvarlak dpad senin için önemsizse Cyclone 2 mükemmel bir seçenek. Ben Flydigi Apex 5 alma sebebim max teknolojiye sahip olsundu yoksa Cyclone 2'den aşşşşşşşşşşşırı memnun kaldım Hatta ergonomisi bence flydigiden de iyi

xbox öneren arkadaşa membran gamepadle kolay gelsin. Cyclone 2 kullanıyorum gayet iyi.

G80 TS özellik olarak çok daha dolu bir gamepad ve fiyatına göre de oldukça iyi. Ancak bu özellikleri kullanmayacak ya da umursamayacak biri için Cyclone 2, şarj standından dolayı tercih edilebilir.

Ama ben olsam, sunduğu özelliklerden ötürü G80 TS alırdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4.4K'ya değeceğine düşündüğün ne özelliği var?

Bu adam haklı bu arada gamepad konusunda güveneceğim tek kişi de olabilir. Önerilerini okuyarak aldım ne dediyse doğru

Flydigi Apex 5 kullanıcısı olarak Gamesir Cyclone 2 deneyimledim çok güzeldi. Orta bütçeye alınacak tek seçenek. Şarj istasyonu , tmr stickler, düşük gecikmesi ve ergonomisi harika.

Eğer adaptive trigger , 4 motorlu titreşim , modülerlik ve yuvarlak dpad senin için önemsizse Cyclone 2 mükemmel bir seçenek. Ben Flydigi Apex 5 alma sebebim max teknolojiye sahip olsundu yoksa Cyclone 2'den aşşşşşşşşşşşırı memnun kaldım Hatta ergonomisi bence flydigiden de iyi
Hocam hayatımda ilk kez gamepad tutacağım saydığınız teknolojileri bilmiyorum bile kullanım sürem de yıllık 30-40 saat olur fazla da kullanmayacağım yani

Hocam hayatımda ilk kez gamepad tutacağım saydığınız teknolojileri bilmiyorum bile kullanım sürem de yıllık 30-40 saat olur fazla da kullanmayacağım yani
Eğer para konusunu sorun etmiyorsan impulse trigger (tetik titreşimi) deneyimi için GameSir G7 Pro alınabilir çok komplike bir gamepad değil ama impulse trigger deneyimi önemli değilse arkadaşın dediği gibi GameSir Cyclone 2 alabilirsin.

Daha önce bana da xbox gamepad öbnerdiler amozon almanyadan almıştım, 3-4 tane oyun bitirdim toplasam 80 saat kullanmışımdır. joystickte kendi kendine hareket başladı. Amozona iade ettim ve Cyclone2 aldım çok menunum

Geri