Saat 11-12 gibi döner arti kola ye uyuBoyum uzun 190 filan fakat kilo almam çok zor çok iştahı olan biride değilim fitneesa da gitmeyi düşünüyorum ek olarak kilo aldırıcı takviyeler var mı? Gainer, kreatin vs. tavsiyelerinizi almak isterim
nasıl kilo almak istiyorsun sağlıklı bir şekilde kilo almak mı yoksa sağlıklı sağlıksız farketmez mi diyorsunBoyum uzun 190 filan fakat kilo almam çok zor çok iştahı olan biride değilim fitneesa da gitmeyi düşünüyorum ek olarak kilo aldırıcı takviyeler var mı? Gainer, kreatin vs. tavsiyelerinizi almak isterim
Yemek yemeden kilo almak cok zor. Bi sekilde istahini arttir bi yandan spor yap kas kutlesi kazanarak al. Tavsiye etmem ama hareketlerini azaltarak da kilo alirsin yag kutlesi olur sagliksiz. En temizi spor yap yavastan fazla yemek yemeye calis kilo alirsin.Boyum uzun 190 filan fakat kilo almam çok zor çok iştahı olan biride değilim fitneesa da gitmeyi düşünüyorum ek olarak kilo aldırıcı takviyeler var mı? Gainer, kreatin vs. tavsiyelerinizi almak isterim
Hocam spor salonlarına baktım bir spor salonu var 6 ay 9000 aylık 3000 ama taksit imkanı yok diğer taraftada macfit var aylık 1800 tl gibi bir şey ama yıllık taahhüt varYemek yemeden kilo almak cok zor. Bi sekilde istahini arttir bi yandan spor yap kas kutlesi kazanarak al. Tavsiye etmem ama hareketlerini azaltarak da kilo alirsin yag kutlesi olur sagliksiz. En temizi spor yap yavastan fazla yemek yemeye calis kilo alirsin.
hocam çok üzüldüm mesajıma cevap mermemişsinHocam spor salonlarına baktım bir spor salonu var 6 ay 9000 aylık 3000 ama taksit imkanı yok diğer taraftada macfit var aylık 1800 tl gibi bir şey ama yıllık taahhüt var
Hocam kusura bakma ben cevapladım sanıyorum sağlık sağlıksız farketmiyor direk iştah olmuyor aslında spor salonu konusu ise arkadaşlarımın hepsi çok ters de oturuyor macfite baktığımda kalabalık değildi gidiceğim saatlerde üyelik aylık 1800 ama 1 yıl tahahüt varhocam çok üzüldüm mesajıma cevap mermemişsineğer sağlıksiz bir şekilde kilo almak istiyorsan sürekli miden dolu olacak sürekli bir şeyler atıştıracaksın ama sağlıklı bir şekilde istiyorsan spora git ve güzel bir şekilde beslen carbını al proteinle beslen çok yağlı tüketme zaten yavaş yavaş kilo alırsın kas kütlende artar spor salonu konusuna gelirsek eğer bilen bir arkadaşın varsa o 9k lık olan yere götür aletlere baksın çeşitlilik nasıl ağırlıklar yeterlimi vs eğer 9k lık olan güzelse oraya git değilse en kötü mace git ama genelde çok kalabalık ve pahalı oluyor
Kilo kaçtı dostum? Bana kalırsa bir uzman diyetisyene gitmen ve spora başlaman daha faydalı olur. bende kg alamayan biriydim. kendimce birşeyler yaptım en sonunda obez bir bireye dönüştük :d :/.Boyum uzun 190 filan fakat kilo almam çok zor çok iştahı olan biride değilim fitneesa da gitmeyi düşünüyorum ek olarak kilo aldırıcı takviyeler var mı? Gainer, kreatin vs. tavsiyelerinizi almak isterim
Hocam uzun zamandır ölçmüyorum öyle diyim ama herhalde 75 filan boy 190-192 şuan spor salonuna karar veremiyorumKilo kaçtı dostum? Bana kalırsa bir uzman diyetisyene gitmen ve spora başlaman daha faydalı olur. bende kg alamayan biriydim. kendimce birşeyler yaptım en sonunda obez bir bireye dönüştük :d :/.
Hocam bence spor ve iyi bir sağlıklı beslenme ile alabilirsiniz. Diper türlü burdan ne denirse densin çok bir şey fark etmeyecektir. Bende öyle almak istiyordumda şimdi 116 kg falanım. önceden 60 civarlarındaydım. boyumda 184 civarı. yani en iyisi bir uzmana danışmak...Hocam uzun zamandır ölçmüyorum öyle diyim ama herhalde 75 filan boy 190-192 şuan spor salonuna karar veremiyorum
hocam kilo konusunda bi arkadaşa sordum o baya diyet programları falan ilgileniyor baya bilgili birisi uzun zamandırda spor yapıyor diyor ki yaktığı kaloriden fazla kalori alması lazım ve iştahida temiz beslendikçe açılır dedi banaHocam kusura bakma ben cevapladım sanıyorum sağlık sağlıksız farketmiyor direk iştah olmuyor aslında spor salonu konusu ise arkadaşlarımın hepsi çok ters de oturuyor macfite baktığımda kalabalık değildi gidiceğim saatlerde üyelik aylık 1800 ama 1 yıl tahahüt var