Yardım Turknet'e Geçilir mi // Geçilmezmiş

vignaux

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba iyi günler dilerim,

Yeni eve taşınacağım (kiralık) ve altyapı olarak sadece Turk Telekom bulunuyor. Diğer firmaların kutuları binaya daha gelmemiş. TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar artılarını eksilerini paylaşabilir mi? Taahhüt olmadığı için aylık kullanımlarda sık sık zam geliyor mu

1622479522.png

Güncelleme:

1722224908.png

Altyapı var diyerek sattıkları aboneliğin altyapı ve imalat eksikliği var diyerek gerçekleştirememişlerdir. Madem altyapı sağlayamıyorsunuz neden altyapı var diyerek satış yapıyorsunuz.

Ekler

• 1780396789047.webp
    1780396789047.webp
    39.8 KB · Hit: 7
Son düzenleme:
Tahhüt olmaması çok avantaj istediğin zaman çıkabiliyorsun müşteri hizmetlerine rahat ulaşıyorum ben bir sıkıntı yaşamadım fiber gelecek dediler 1-2 ay içerisinde geldi ve pazar günü fiber kurulumu yapmaya geldiler ben memnunum eğer düşünürsen davet kodu vereyim hem sen hem ben bedava 1 ay kullanırız.

Yeni eve taşınacağım (kiralık) ve altyapı olarak sadece Turk Telekom bulunuyor. Diğer firmaların kutuları binaya daha gelmemiş. TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar artılarını eksilerini paylaşabilir mi? Taahhüt olmadığı için aylık kullanımlarda sık sık zam geliyor mu

1622479522.png
Tt altyapısında hepsi aynı hizmeti veriyor zaten. Geçilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6ayda 1 zam geliyor yaz ortası ve aralık zamanı gibi bir şey.Yıllardır turknet kullanıcısıyım fakat 700tl ye 100mbps pahali geldi.
Ortalama fiyat bu zaten 100 mbps fiber için. Daha ucuz olana pek rastlamadım.

Altta çıkan +200TL'lik paketi almak mantıklı mı acaba

6ayda 1 zam geliyor yaz ortası ve aralık zamanı gibi bir şey.Yıllardır turknet kullanıcısıyım fakat 700tl ye 100mbps pahali geldi.
Adamlar ne alıyorsan onu veriyor fiyat farkı yok fiber alırsan yok 1k ödersin gibi bir olayı yok iyi tarafı o bence ben 70mbps kullanırken de bu fiyattı fibere geçtim yine bu fiyat ve ben Türk Telekomdan geçtim cayma bedelini 2.500 TL'ye kadar ödüyorlar. Faturadan indirimli olarak kesiliyor ücret .

1622479522.png
hocam tanıdığınız varsa kod ile 1 ay ücretsiz sobrada gigafiber diye kampanyaya katılmak istiyorumde 3 ay yarı fiyatına düşüyor ayrıca hızda vs ben memnunum

Altyapın destekliyorsa hiç düşünmeden geçilir.

Çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için, Eskişehir için çok fazla şikayetvar yorumu gördüm de çekiniyordum

Superonline fiberden geçtim, kablolu kullanımda hiçbir sorunum yok, kablosuz kullanımda muhtemelen modem kaynaklı uzak odalarda bazen bağlantı kopmaları yaşıyorum. göz ardı edilebilir seviyede

Türknet'i 6 ay kadar kullandım 699tl gelen fatura 899tl olunca zamlandı bende vazgeçtim kullanmaktan. Yeni operator arayışındaydım Millenicom şirketinden internet almayı düşünüyorum taahhüt yok bu serviste de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,324
Üyeler
196,931
Son üye
literallyulas
Geri