Aoc Q27g4zr Kırıldı, Yerine 2k F/P Monitör Önerisi

Taşımadı hocam çokta ağır değildi ama düştü ve iç paneli kırıldı maalesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hareket ettirmiştim sonra böyle havada duruyordu monitör ve dizi izliyordum fakat 10 dakika sonra düşüp kırıldı.

Benim suçumda olabilir ama sağlık olsun diyorum monitör kolunu iade ettim.
Hocam tam montajlanmamış olabilir çünkü bu modeli belki binlerce insan aldı 1 kere duymadım taşıyamadığını

Hocam tam montajlanmamış olabilir çünkü bu modeli belki binlerce insan aldı 1 kere duymadım taşıyamadığını
Hocam tam montajladığımdan eminim ama belki de yanlış montajlamış olabilirim. Belki beni bulmuş olabilir, ben bu konularda biraz şansızım.

Hocam tam montajladığımdan eminim ama belki de yanlış montajlamış olabilirim. Belki beni bulmuş olabilir, ben bu konularda biraz şansızım.
Hangi kolu almıştın hocam linkler misin sürüm versiyon falan farkı var ya o yüzden soruyorum

KTC H27E6 al geç hocam

Bu KTC'nin hoparlörü yok tek sıkıntısı o hocam. AOC'ta hoparlör vardı kulaklık takmadan kullanmak rahat geliyordu bana o yüzden tek sıkıntısı o bana göre.
Bende sırf bu yüzden de tercih ettim PS5 için kullanıyorum çok rahat oluyor yoksa kulaklık çıkar tak kullan sıkıyordu.

Amazon'daki NB F80.

Neden hocam Samsung'a göre ne gibi farkı var. Çok G65B öven var ondan soruyorum.
ben g65b kullandım paneli iyi evet ama ben beğenmedim VA genel olarak sevmiyorum bu benim şahsi yorumum

bence biraz biriktir bunlardan birini al dostum oled ile diğerleri kıyaslanmaz.

Geri