simdi ram kovaliyom 15'e filan duserse alirim devaminda 5kya filan iner 1 ay icinde gor bak buraya yazdim33k yine çok iyi fiyat ki.
Hocam oluyor öyle takmayın kafaya benim aldığım bir çok paraçada dahada indirime girdi nereden baksan 5-7k toplam indirim oldu ama yapacak şey yok düşerde artarda.simdi ram kovaliyom 15'e filan duserse alirim devaminda 5kya filan iner 1 ay icinde gor bak buraya yazdim
Bende aldım xfx swift 9070xt yi yinede alırdım eğer teşhir olmasaydı ankaradaki yedek dursunDenizlideyim xfx swift 9070xt almıştım, gidip almamak için zor tutuyorum kendimi![]()
ram ssd yok bunda haberin olsun.bununla birlikte sistem toplasam kaça gelir
ya da bu mantıklı mı
![]()
LITE-9070 XT V2 / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB / LITE PAKET |ITOPYA.COM
LITE-9070 XT V2 / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB / LITE PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Helal olsun hayırlı olsun gardasimyarabbi çok şükürAlıntıyı görüntüle
Tekirdağ da telefon ile sipariş vereyim dedim sırada 50 kişi var diyor fnnsndndSAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com