Hocam kaçta girdiniz siteye ben az önce girdim hiç ekletmedi sepete.yarabbi çok şükürAlıntıyı görüntüle
şuan deniyorumTelefonla bir mağazadan başka ile söyleyebiliyor muyuz?
kanka 5 dakkadır makro gibi spamladım elimde 9070xt var ancak memnun değilim bu model çok övülüyor elimdekini satıp bunu kullanıcam.Hocam kaçta girdiniz siteye ben az önce girdim hiç ekletmedi sepete.
evet onu gördüm de rami vatandan almıştım 32gb 11k yaram ssd yok bunda haberin olsun.
telefonla mı sipariş ettiniz hocam hayırlı olsunyarabbi çok şükürAlıntıyı görüntüle
O zaman @Şahin'' heykeli dikilecek adamsın kardeşim hayırlı olsun. Milli piyango bileti falan da al benceİndirim sıfır ürün dostum
Bazılarında teşhir bazılarında tükenmek üzere yazıyor. Tükenmek üzere yazanlar sıfır ürün mü?SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
EvetBazılarında teşhir bazılarında tükenmek üzere yazıyor. Tükenmek üzere yazanlar sıfır ürün mü?
indirim takip etmenin hiç bir mantığı yok ekran yüklenmeden bitiriyorlaranlık nasıl haberiniz oluyor?