Protein Tozu Onerisi

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,622
Hocamlar en pahalisini alamam ama ortalama kalitede bi protein tozu lazim haftada 3 gun spora ve gunluk yuruyuslere gidiyorum amacim gunluk protein ihtiyacimi karsilamak sadece. Creatini hiqden aldim ama protein tozu bambaska bi olay heralde. Kilo almama yardim ederse o da iyi olur tabi butcem max 1.5k olur heralde bi ay gitse yeter

Alıyorsan whey + izole al. Ben hiq dan bu özellikli olani kullanıyorum 66 servis 3700 olması lazim daha küçükleri de var

Hocamlar en pahalisini alamam ama ortalama kalitede bi protein tozu lazim haftada 3 gun spora ve gunluk yuruyuslere gidiyorum amacim gunluk protein ihtiyacimi karsilamak sadece. Creatini hiqden aldim ama protein tozu bambaska bi olay heralde. Kilo almama yardim ederse o da iyi olur tabi butcem max 1.5k olur heralde bi ay gitse yeter
tr markası alacaksan ya hardline al ya bigjoy hocam. Kalanı çamur gibi bişey. Yine bütçen varsa ithalden şaşma derim. Optimum kullanıyorum muazzam bir tadı kokusu kıvamı var.

tr markası alacaksan ya hardline al ya bigjoy hocam. Kalanı çamur gibi bişey. Yine bütçen varsa ithalden şaşma derim. Optimum kullanıyorum muazzam bir tadı kokusu kıvamı var.
Ne farklari oluyor ki hocam protein degil mi sonucta

ssn sportsda gramaj olarak dusununce uygun ve protein degeri yuksek kanıtlanmıs urunler aromalar da guzsel cilek ve cikolata kullanıyorum guzel urun https://www.ssnsports.com.tr/ssn-double-command-pack-4-2-kg-whey-protein
1779383652868.webp

Ya hardline ya da hiq al saçma sapan başka markalardan alma ben ilk aldığımda ronic almıştım hiç beğenmedim.

Alıyorsan whey + izole al. Ben hiq dan bu özellikli olani kullanıyorum 66 servis 3700 olması lazim daha küçükleri de var
Whey kilo aldiriyordu da izole olunca ne oluyodu hocam

1. Besin Değerleri ve Saflık

• Klasik Whey (Konsantre): Yaklaşık %70-80 oranında protein içerir. Geri kalan kısmı karbonhidrat (laktoz) ve yağdan oluşur.
  • İzole Whey (Isolate): Ekstra filtrelendiği için %90 ve üzeri oranda protein içerir. Yağ, karbonhidrat ve şeker (laktoz) neredeyse tamamen sıfırlanmıştır.

2. Sindirim ve Laktoz Hassasiyeti

• Klasik Whey: İçinde bir miktar laktoz (süt şekeri) barındırır. Eğer hafif de olsa bir laktoz hassasiyetin varsa, klasik whey şişkinlik veya gaz yapabilir.
  • İzole Whey: Laktozdan tamamen arındırıldığı için sindirimi çok daha rahattır ve mideyi yormaz. Süte karşı hassasiyeti olanlar için en iyi seçenektir.

3. Emilim Hızı

• Klasik Whey: Hızlı emilir (antrenman sonrası için idealdir).
  • İzole Whey: Yağ ve karbonhidrat engeline takılmadığı için çok daha hızlı emilir ve kaslara daha çabuk ulaşır.

Protein ocean nasil sence hocam

Yav skdmskkdks oyle degil yani gercekten farklari ne oluyor nilmiyorum
oceanda iyi fena değil değerleri güzel çok kısa süre kullandım tadı aroması kullandıktan sonra mide de ki hissiyatı vs iyiydi fiyatı uygunsa alınabilir.

farkları ise genel olarak kullandıkları içeriklerin değerleri üretim tesislerinin kalitesi belirliyor, mesela bazı markaları kullananlar zehirlenip mide yıkaması geçirenler gözü başı kızaranlar oluyordu zamanında ya da mideyi bozuk kusturan ürünler vardı şuan nasıl bilmiyorum ama kesinlikle vardır böyleleri.

Ne farklari oluyor ki hocam protein degil mi sonucta
Kanka swiss nutrition diye bir marka almıştım ilk spora başladığım sıralar. Tabi bilmiyorum daha ne kaliteli ne değil. İsmi lazım değil uzaktan eğitim alıyordum bir hocadan (İyi hoca bu arada reklam olmasın diye yazmadım). Onun tavsiyesi üzerine aldım kullandım sonra dedimki ya almışken bide pahalısını alayım ne kadar farkediyor diye. Gittim optimum aldım o zaman 2x falandı fiyatı buna göre. Amazon satıcılıydı taksit maksit aldım bi şekil. Bi geldi abi dedim bu optimum dünyaca ünlü marka bunun kötü olma ihtimali yoksa bu benim önceki marka neydi. Önceden kullandığım un gibi kum gibi bir kıvamı vardı. Optimum bi geldi daha böyle topak topak ve karışması çok rahattı suda. O yüzden bu piyasada hardline ve bigjoy 30 40 yıldır var zaten. HIQ nun sahibi alamancı youtuber elemanlara gram güvenmiyorum acayip dolandırıcı gibi bir havaları var yanılıyor da olabilirim tabii ki ama ben almazdım şahsen. İşin özü ben o zamanlar bilmiyordum herkes sponsoru kimse onun reklamını yapıyor. Hatta sonradan öğrendimki adamlar arka planda farklı bir ürün kullanıyo ama instagrama o sponsor ürünü kullanıyormuş gibi videolar çekiyorlar.

Ya hardline ya da hiq al saçma sapan başka markalardan alma ben ilk aldığımda ronic almıştım hiç beğenmedim.
Hiq nun diğerlerinden kaliteli olduğunu sana düşündürten ne hocam ? Hardline hadi en köklü yerel üreticilerden biri ama hiq nun diğer ucuz markalardan farkı yok.

Geri