Protein Tozu Onerisi

Kanka swiss nutrition diye bir marka almıştım ilk spora başladığım sıralar. Tabi bilmiyorum daha ne kaliteli ne değil. İsmi lazım değil uzaktan eğitim alıyordum bir hocadan (İyi hoca bu arada reklam olmasın diye yazmadım). Onun tavsiyesi üzerine aldım kullandım sonra dedimki ya almışken bide pahalısını alayım ne kadar farkediyor diye. Gittim optimum aldım o zaman 2x falandı fiyatı buna göre. Amazon satıcılıydı taksit maksit aldım bi şekil. Bi geldi abi dedim bu optimum dünyaca ünlü marka bunun kötü olma ihtimali yoksa bu benim önceki marka neydi. Önceden kullandığım un gibi kum gibi bir kıvamı vardı. Optimum bi geldi daha böyle topak topak ve karışması çok rahattı suda. O yüzden bu piyasada hardline ve bigjoy 30 40 yıldır var zaten. HIQ nun sahibi alamancı youtuber elemanlara gram güvenmiyorum acayip dolandırıcı gibi bir havaları var yanılıyor da olabilirim tabii ki ama ben almazdım şahsen. İşin özü ben o zamanlar bilmiyordum herkes sponsoru kimse onun reklamını yapıyor. Hatta sonradan öğrendimki adamlar arka planda farklı bir ürün kullanıyo ama instagrama o sponsor ürünü kullanıyormuş gibi videolar çekiyorlar.
Hardline önermemin sebebi de daha önce NOX3 diye bir preworkout ürünlerini kullandım hakkaten ithal ürünlerden bile daha çok etkisini gördüm o yüzden hardline tavsiye ettim.

Hiq nun diğerlerinden kaliteli olduğunu sana düşündürten ne hocam ? Hardline hadi en köklü yerel üreticilerden biri ama hiq nun diğer ucuz markalardan farkı yok.
Hocam içimi güzel aroma ve ürün çeşitliliği çok başarılı bence, sporun %80i beslenme ve bunun seni sıkmaması gerekiyor uzun vade de ve bunun içinde farklı farklı ürünler ile şenlendirmek lazım hiq u o yüzden beğeniyorum asıl, belki hl kadar besin değeri olmayabilir ama kullanım uzunluğu ve sürecin içinde tutuşu güzel.
Ha ben viking mental tat mat gereksiz sabah akşam aynı şeyi yer içerim diyorsan Hardline devam.

amino spiking draması dönüyordu onda bir ara sosyal medyada ama takip edememiştim ne kadar doğru yanlış bilmiyorum.
evet vardı oyle muhabbetler bende ara vermistim fakat daha sonra baya sertifika vs. ile kendilerini gosterdiler bence en f/p protein tozlarından hemde yerli

oceanda lansman oluyor ucuza geliyor wheyler yakında gelir en mantıklısı o bütçe varsa hiq

tr markası alacaksan ya hardline al ya bigjoy hocam. Kalanı çamur gibi bişey. Yine bütçen varsa ithalden şaşma derim. Optimum kullanıyorum muazzam bir tadı kokusu kıvamı var.
Suplementler nasıl hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocamlar en pahalisini alamam ama ortalama kalitede bi protein tozu lazim haftada 3 gun spora ve gunluk yuruyuslere gidiyorum amacim gunluk protein ihtiyacimi karsilamak sadece. Creatini hiqden aldim ama protein tozu bambaska bi olay heralde. Kilo almama yardim ederse o da iyi olur tabi butcem max 1.5k olur heralde bi ay gitse yeter
2 gün önce yazsan bime gelmişti 750 gram 1099tl piyasının çok altında rakam ben 15 bim gezdikten sonra buldum ama değdi fiyat farkına

australian institute of sport sitesinden araştırabilirsin
lösin oranı yüksek olanlara bak
zararlı maddesi olmasın katkı olabildiğince az olsun

Suplementler nasıl hocam

2 gün önce yazsan bime gelmişti 750 gram 1099tl piyasının çok altında rakam ben 15 bim gezdikten sonra buldum ama değdi fiyat farkına
kreatin ve kafein harici bence gereksiz
kreatin eğer sporu aksatmam ve suyumu içerim dersen mantıklı pek dikkat etmem dersen bulaşma
kafein her spordan önce al kahveden çok rahat alırsın zaten

Nutrade öneririm.
ithal istiyorsan sctiec
Yerli ise Nutrade, hardline ve supplement bütçe yoksa ssn

australian institute of sport sitesinden araştırabilirsin
lösin oranı yüksek olanlara bak
zararlı maddesi olmasın katkı olabildiğince az olsun

kreatin ve kafein harici bence gereksiz
kreatin eğer sporu aksatmam ve suyumu içerim dersen mantıklı pek dikkat etmem dersen bulaşma
kafein her spordan önce al kahveden çok rahat alırsın
Hahahah marka olaeak demiştim hocam supplemenetlerin protein tozu yani

Alıyorsan whey + izole al. Ben hiq dan bu özellikli olani kullanıyorum 66 servis 3700 olması lazim daha küçükleri de var
İzolenin ne faydası oluyor hocam? Birde o hangisi tam olarak baktım öyle bi toz bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,936
Üyeler
196,858
Son üye
utku7
Geri