kyemre058
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,042
Hardline önermemin sebebi de daha önce NOX3 diye bir preworkout ürünlerini kullandım hakkaten ithal ürünlerden bile daha çok etkisini gördüm o yüzden hardline tavsiye ettim.Kanka swiss nutrition diye bir marka almıştım ilk spora başladığım sıralar. Tabi bilmiyorum daha ne kaliteli ne değil. İsmi lazım değil uzaktan eğitim alıyordum bir hocadan (İyi hoca bu arada reklam olmasın diye yazmadım). Onun tavsiyesi üzerine aldım kullandım sonra dedimki ya almışken bide pahalısını alayım ne kadar farkediyor diye. Gittim optimum aldım o zaman 2x falandı fiyatı buna göre. Amazon satıcılıydı taksit maksit aldım bi şekil. Bi geldi abi dedim bu optimum dünyaca ünlü marka bunun kötü olma ihtimali yoksa bu benim önceki marka neydi. Önceden kullandığım un gibi kum gibi bir kıvamı vardı. Optimum bi geldi daha böyle topak topak ve karışması çok rahattı suda. O yüzden bu piyasada hardline ve bigjoy 30 40 yıldır var zaten. HIQ nun sahibi alamancı youtuber elemanlara gram güvenmiyorum acayip dolandırıcı gibi bir havaları var yanılıyor da olabilirim tabii ki ama ben almazdım şahsen. İşin özü ben o zamanlar bilmiyordum herkes sponsoru kimse onun reklamını yapıyor. Hatta sonradan öğrendimki adamlar arka planda farklı bir ürün kullanıyo ama instagrama o sponsor ürünü kullanıyormuş gibi videolar çekiyorlar.