2k Monitör Tavsiyesi

dejort01

80+
Reaksiyon skoru
47
Dell Alienware AW2525HM monitörüm var genelde cs2 oynadığım için almıştım bu aralar cs2den baydım hikayeli oyunlara dönmeyi düşünüyorum oynarkende düzgün bir görüntü kalitesiyle oynamak istedim o yüzden 2k monitör almayı düşünüyorum fakat ne alsam karar veremedim almışken oled veya mini led mi alsam diyorum ama sedece keyfi kullanıcağım için o kadar para harcamasammı diyorum bir yandan diğer taraftan ıps veya va panel alıcam ama onlarında fiyatları 12-15k arası değişiyor onlara o kadar vereceğime biraz daha koyup oled veya mini ledmi alsam diyorum bir taraftanda oledlerde yanma muhanneti olduğu için kararsız kalıyorum
oled ve mini led olarak düşündüğüm 2 model bunlar:

MSI MAG 271QPX QD-OLED X24
MSI MAG 274QPF X30MV
VA panel olarak:

DELL ALİENWARE AW23225DM
AOC Q27G42XNE
G6 G65B

sizce ne yapsam arkadaşlar bir tavsiyeniz varmı?

Bende aynı durumdayım sanırım MSI MAG 271QPX QD-OLED X24 alacağım şuan kullandığım monitör MSİ G2422C 23.6 o yüzden msi dan şaşmam diyorum

Kral https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1084049361.html. buyle bir monitor var sen 24,5 inc e alisiktirsindir bi bakabilirsin bide ben bu modeller sendeki dell model arasinda kaldim memnun musun yoksa 2k daha ekleyip bunu mu alsam
valla hocam 2k alıcağım için 27 inç almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya aslında bir taraftanda acaba elimdekini satıp direk bu modelimi alsam diyorum MSI MAG 271QPX QD-OLED X24 yada mini ledimi alsam diyorum arada kaldım açıkçası

valla hocam 2k alıcağım için 27 inç almayı düşünüyorum

ya aslında bir taraftanda acaba elimdekini satıp direk bu modelimi alsam diyorum MSI MAG 271QPX QD-OLED X24 yada mini ledimi alsam diyorum arada kaldım açıkçası
ben de oled almayı düşünüyorum bambaşka bir şey biraz paraya kıyılacak ama neyse...

ben de oled almayı düşünüyorum bambaşka bir şey biraz paraya kıyılacak ama neyse...
Ya işte salında oled almak istiyorum ama işte şu yanma muhabbetinden gözüm korkuyor bakımını yaparsan sıkıntı olmaz deniliyor ama ben biraz tembelim sanmıyorum bakım yapıcağımı :D

Evet oy
Ya işte salında oled almak istiyorum ama işte şu yanma muhabbetinden gözüm korkuyor bakımını yaparsan sıkıntı olmaz deniliyor ama ben biraz tembelim sanmıyorum bakım yapıcağımı :D
Her güzelliğin bir bedeli var :)

bir şey sormak istiyorum görseldeki 3 üründe özellikleri aynı kağıt üzerinde ama niye aralarındaki fiyat farkı bukadar fazla ?

Ekler

• Opera Anlık görüntü_2026-05-22_001745_www.gaming.gen.tr.webp
    Opera Anlık görüntü_2026-05-22_001745_www.gaming.gen.tr.webp
    75.6 KB · Hit: 31
Kral https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1084049361.html. buyle bir monitor var sen 24,5 inc e alisiktirsindir bi bakabilirsin bide ben bu modeller sendeki dell model arasinda kaldim memnun musun yoksa 2k daha ekleyip bunu mu alsam
hocam k.b. konuyu tkrar okurken fark ettim öneri değilde soru sorduğunu :D bendeki dell modelden memnunum diğerini kullanmadım fakat dell i öneririm

Bende aynı durumdayım sanırım MSI MAG 271QPX QD-OLED X24 alacağım şuan kullandığım monitör MSİ G2422C 23.6 o yüzden msi dan şaşmam diyorum

hocam aldınızmı acaba ?

hocam k.b. konuyu tkrar okurken fark ettim öneri değilde soru sorduğunu :D bendeki dell modelden memnunum diğerini kullanmadım fakat dell i öneririm

hocam aldınızmı acaba ?
Yok hocam almadım çok kafam karışık hala oled mi alsam ips den devammı etsem diye oled ciddi bütçe istiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,893
Üyeler
196,843
Son üye
pinpirikadam
Geri