Uzun Yolda Radar Uygulamadı İşe Yararmı ?

Reaksiyon skoru
721
Arkadaşlaruzun yola cıkacağımda Radarbot uygulamadı var kullanan varmı işe yarıyprmu gerçekten veya başka bir öneriniz varmı

Arkadaşlaruzun yola cıkacağımda Radarbot uygulamadı var kullanan varmı işe yarıyprmu gerçekten veya başka bir öneriniz varmı
Hız sınırlarına uyduğun sürece bir uygulamaya ihtiyacın yok, bir şekilde uymak istemiyorsan da bu artık çok zor çünkü çoğu bölgede iki radardan geçtiğinde onların arasındaki ortalama hız tespitini de yapıyor adamlar, radarda frene basıp radar yokken gazlarsan ortalama hızdan yine cezayı yapıştırırlar.

Öneri istersen Yandex Harita uygulaması yoldaki EDS leri anlık hız limitlerini falan gösteriyor, polisleri de biri işaret koyarsa gösteriyor bir yandan da navigasyon kullanmış oluyorsun araçta CarPlay veya Android Auto varsa en kullanışlı uygulama bence :)

Son düzenleme:
Radarbot gold üyesiyim işe yarıyor çoğu cezadan kurtardı beni

Herhangi bir yere 200 le gitmenin anlamı yok. Özelliklede bayram döneminde. 140 a sabitle kafan rahat olzun.

İstanbul - Antalya yaptım, ceza yemek çok zor. Her yerde ortalama hız var. Sınırlara uyduktan sonra da problem yaşanmıyor.

Herhangi bir yere 200 le gitmenin anlamı yok. Özelliklede bayram döneminde. 140 a sabitle kafan rahat olzun.
Hocam zaten aşırı hız yapmıyorum ama hız sınırı birden düşüyor noluo anlamıom bi radar arabası olsa pat yazacaklar bende max 140 la gidiyorum 120 le gidiyorum mrsala hız sınıro 90 gözüküyor garanti olsun diye yapıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Radarbot gold üyesiyim işe yarıyor çoğu cezadan kurtardı beni
free versiyonu işe yararmı acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

EGM'nin nispeten yeni duyurduğu sistem en iyisi
Hocam uygulama aşırı fazla kadıyor birde bu nadıl kullanılabilirki anca biri yanda sürekii haritacılık yapacak

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,320
Üyeler
196,927
Son üye
TLGGVL
Geri