Öneri İtalya veya Polonyadan Sistem Parçası Getirmek

Ceesry

80+
Reaksiyon skoru
3
Başlıkta da yazdığı gibi italya veya polonyadan tax free bilgisayar parçası getirme durumum var getirmek ne kadar mantıklı olur,tax free nasıl oluyor,hangi mağazalardan alım yapılabilir veya hangi parçaları almak mantıklı aklınıza gelen her şeyi yazarsınız sevinirim

onlarda da fena indirimler oluyor tuttuğunu kopart hocam

Başlıkta da yazdığı gibi italya veya polonyadan tax free bilgisayar parçası getirme durumum var getirmek ne kadar mantıklı olur,tax free nasıl oluyor,hangi mağazalardan alım yapılabilir veya hangi parçaları almak mantıklı aklınıza gelen her şeyi yazarsınız sevinirim
Hocam benim bildiğim avrupanın fiyatlarıda buradan çok farklı değil. Özellikle çok fark etmiyorsa TR den almak 2 sene garanti için daha mantıklı gibi geliyor. Sadece TR de bulunmayan bir ürün arıyorsan ÖR: Atıyorum GALAX'ın 5070Ti bilmemne modeli tarzı spesifik bişey aramıyosan TR daha iyidir diye düşünüyorum. Ama bakılabilecek en güvenli şey ram olur genelde ömür boyu garantili olurlar çünkü.

benim de kız arkadaşım polonyalı rtx 5080 20k fln fark ediyordu sanırım 1 sene önce baktığımda öyleydi gigabyte aurosa bakmıştım ama işte indirim denk gelmesi lazım

Avrupada tüm ülkelerde fiyatlar standart diye biliyorum.Bizdekinden de ucuz değiller tax free ile bile fazla karlı bir şey alamazsın.Burdaki indirimlere bakarak çok daha iyi fiyatlara alırsın ne alacaksan.Ayrıca bazı havalimanları tax freede sorun çıkarabiliyor özellikle italyada dikkat etmeni öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,924
Üyeler
196,855
Son üye
MYLEOS
Geri