Dolandırıldığınızda Nasıl Davranmalısınız Nereye Başvurmalısınız

Hocam adamın adı ne? Başkaları da dolandirilmamis olur
Ayrıca genelde dolandıricilar direk hesabı kapatıp kaybolur kacmadiysa belki değildir siz yine de önlem alın da

hocam adamın ilanlarına atılan mesajlara yanıt verdiğini gördüğümde ürünün parasını ödediğimi ve neden hala ilanlarınıza yazan kişilere cevap verdiğinizi anlıyamadım dedim ve ardından bir mesaj daha attım sonraki attığım mesaj tek tikti yani kişi beni engellemişti 5dk sonra bende adamın diğer ilanlarına onun bir dolandırıcı olduğunu ve bütün kanıtları topladığımı ve yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyledim ardından bir anda ne hikmetse mesaj 2 tik oldu ve bana ilanlarına dolandırıcı olduğunu iddia etmemin etik olmadığını söyledi ve yalnızca 5dk internetinin kesildiğini söyledi bende kendisine
[23:24, 21.05.2026] Murathan: tamam eğer dediğiniz gibiyse hiçbir sorun yoksa
[23:25, 21.05.2026] Murathan: ve boşuna telaş olup sorun çıkarttıysam kusuruma bakmayın fakat bu şekilde olduğunu düşünmüyorum ama zaten bunu yarın göreceğiz umarım sizin dediğiniz gibidir ve ticaretimizi sorunsuz bir şekilde hallederiz
şeklinde yazdım yarın göreceğiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir yandan da paraya bloke koydurtmaya çalışıyorum belki parayı çekmemişdir diye
Wpde doğru olabilir dediği engeli açtıktan sonra önceki mesajlar gelmiyor diye hatırlıyorum

Hocam adamın adı ne? Başkaları da dolandirilmamis olur
Ayrıca genelde dolandıricilar direk hesabı kapatıp kaybolur kacmadiysa belki değildir siz yine de önlem alın da
aynen bende emin değilim dolandırıldığımdan çünkü adam çok garip konuşuyor yok işte kargo takip numarası için 500tl lazımmış falan saçma sapan konuşuyor

aynen bende emin değilim dolandırıldığımdan çünkü adam çok garip konuşuyor yok işte kargo takip numarası için 500tl lazımmış falan saçma sapan konuşuyor
Belki de kargo parasıdır keşke siparişi vermeden kimin kargoyu ödeyeceği konusunda anlasaydiniz veyahut kapıda ödemeli olsaydi 🫤
Madem vazgeçtin parayı geri istemeyi düşündün mü hocam çok acil para lazım oldu yazarsan dolandirici değilse atar dolandiriciysa 500 de gitmemiş olur

şikayet dilekçesi için hangi taslağı kullanmalıyım ve yazıları pc den doldurmalıyım yazmalıyım yoksa şablonları pc den yazıp cevapları kendim tükenmez kalemle mi yazmalıyım
örnek

şikayet edenin ismi : Murat ( ellemi yazacağım cevap kısmını yoksa pc den mi yazacağım )
ve imza atacağım yerde kişinin adı ve imzası yazan kısma yine ismi ve imzayı ıslak kalemle mi yazıp imzalayacağım

Son derece rahat gibi davran. paranın lafı olmazmış gibi davran. eğer mesleğini bilmiyorsa polisim falan deme polis memuruyum de inandırıcı ol biraz basite indirgeme.
Veya dersin ki karakolda katip avukatıyım falan dersin :D dolandırılma diye her tezeği uyduruyorum işte.
Biraz daha garipleşirse de orada bende napacağını bilimyom :D gemini ile karakolda çekilmiş masada pp ni falan güncelle ona özel :D yani bunlar etik hoş şeyler değil ama birader 26k yı da önden göndermen de etik değil :d

Knk attığın inanın adı soyadı ne
düzenleme : İsmi kaldırdım etik değil ve suç olabilir haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum
Belki de kargo parasıdır keşke siparişi vermeden kimin kargoyu ödeyeceği konusunda anlasaydiniz veyahut kapıda ödemeli olsaydi 🫤
hocam kargoyu kendi ödeyeceğini söyledi sonra yok kargo takip parası falan diyince bende param yok dedim bu sefer kargoyu senin ödemen gerekir o zaman dedi bende tamam o zaman ben öderim sorun yok dedim göndersin ürünleri de kargo parası sorun değil

şikayet dilekçesi için hangi taslağı kullanmalıyım ve yazıları pc den doldurmalıyım yazmalıyım yoksa şablonları pc den yazıp cevapları kendim tükenmez kalemle mi yazmalıyım
örnek

şikayet edenin ismi : Murat ( ellemi yazacağım cevap kısmını yoksa pc den mi yazacağım )
ve imza atacağım yerde kişinin adı ve imzası yazan kısma yine ismi ve imzayı ıslak kalemle mi yazıp imzalayacağım
.

Adam bir değişik geldi profesyonel değil
haldun yılmaz ama sahibinden deki girdiği isim farklı

hocam kargoyu kendi ödeyeceğini söyledi sonra yok kargo takip parası falan diyince bende param yok dedim bu sefer kargoyu senin ödemen gerekir o zaman dedi bende tamam o zaman ben öderim sorun yok dedim göndersin ürünleri de kargo parası sorun değil

.

Hocam ilan hangi şehirde gözüküyor buradan yüzyüze görüşecek biri çıkar belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,013
Üyeler
197,344
Son üye